Kärytähden ulostulo: Jevgeni Kuznetsov julkaisi tunteikkaan viestin – "Oloni on hirveä"

Jevgeni Kuznetsovista leviää netissä epäilyttävä video 0:27
Jevgeni Kuznetsovista levisi keväällä netissä epäilyttävä video, jossa hän istui valkoisen jauheen äärellä.

Kokaiinista neljän vuoden kilpailukiellon kansainvälisiin otteluihin saanut Venäjän jääkiekkotähti Jevgeni Kuznetsov on julkaissut tuoreeltaan tunteikkaan tiedotteen.

Kuznetsov antoi positiivisen dopingnäytteen kokaiinista keväällä jääkiekon MM-kisojen päätöspäivänä, jolloin Venäjä kukisti pronssiottelussa Tshekin. Kuznetsov ilmoittaa hyväksyneensä neljän vuoden kilpailukieltonsa.

– Maani edustaminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja jotain, mihin liittyy niin paljon ylpeyttä. On vaikeaa, etten voi laittaa paitaa ylleni neljään vuoteen, Kuznetsov sanoi.

– Olen pettänyt niin monta ihmistä, jotka ovat tärkeitä minulle, mukaan lukien perheeni, joukkuekaverini ja ystäväni.

Kuznetsov kertoo Washington Capitalsin organisaation ja fanien olleen hyviä häntä kohtaan siitä lähtien, kun hän vietti seurassa ensimmäisen päivänsä.

– Oloni on absoluuttisen hirveä siitä, että olen pettänyt teidät. Tajuan, että ainoa tapa voittaa teidät takaisin on ottaa vastuu tilanteestani ja toimistani tästä pisteestä eteenpäin, Kuznetsov muotoili.

Kuznetsov on pelannut Washingtonissa kaudesta 2013–14 lähtien. Sesongilla 2017–18 hän voitti Stanley Cupin ja oli myös pudotuspelien pistepörssin ykkönen.

Lue myös:

    Uusimmat