Mainos

Karun lopun kokenutta Zorro-kissaa ikävöivät vanhukset saivat lahjoituksena uuden lemmikin

Noormarkussa sijaitsevan Hopeaharjun palvelukodin asukkaat ovat saaneet uuden lemmikin. Hopeaharjun aiempi lemmikki, 5,5-vuotias Zorro-kissa, koki kesällä julman kohtalon: joku oli ampunut pidettyä lemmikkiä haulikolla murskaten kissan etutassut. 

Tänään iltapäivällä Hopeaharjussa vieraili oikean henkilöllisyytensä salaava hyväntekijä Brother Christmas. Hän kertoo saaneensa Zorron traagisen kohtalon jälkeen useita soittoja, joissa on ehdotettu uuden kissan hankkimista vanhusten iloksi.

– Hain kissa eilen Porista paikalliselta eläinsuojeluyhdistykseltä ja annoin sen tänään vanhainkodin asukkaille samalla, kun tulimme trubaduurin kanssa musisoimaan ja tanssimaan tänne vanhusten viikon kunniaksi. 

Kissalla ei ole vielä nimeä, sen saavat keksiä uudet omistajat itse. 

– Yksi rouva huusi heti Kaisaa, mutta saa nyt nähdä miksi he sen lopulta ristivät, Brother Christmas sanoo MTV Uutisille.

Vierailuja vanhusten iloksi

Hyväntekijä Brother Christmas kiertää parhaillaan vietettävän vanhustenviikon aikana palvelutaloja ja vanhainkoteja yhdessä trubaduurin kanssa.

– Pidämme musiikkiesityksiä ja ohjelmassa on myös tanssia. Tänäänkin tanssimme Hopeaharjussa 45 minuuttia vanhusten kanssa.

Vierailuja eri puolilla Länsi-Suomea tulee viikon aikana tehtyä kymmenkunta. Ohelmassa on muutakin kuin tanssia.

– Olemme vieneet vanhuksia jääkiekko-oteluun ja veteraaneja ravintolaan brunssille. Välillä on ollut mukana hieroja ja myös kampaaja, että saadaan vanhusten hiukset leikattua, hyväntekijä sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.