Mainos

Karttulan piiritystilanne ohi

Poliisi piiritti läpi yön yksityisasuntoa, jossa oli kolme aseistettua miestä.

Piiritystilanne Karttulassa Pohjois-Savossa on ohi. Illalla yksityisasuntoon Karttulan taajaman ulkopuolelle linnoittautuneet kolme miestä on saatu pois rakennuksesta, kerrotaan Kuopion poliisista. Kukaan ei ole loukkaantunut.

Miehiin pidettiin neuvotteluyhteyttä yllä puhelimitse koko yön. Tilanne ratkesi, kun rakennuksessa olleista miehistä kaksi tuli ensin pois neuvottelun avulla. Kolmannen miehen otti Karhuryhmä kiinni rakennuksesta ilman vastarintaa, kertoo rikosylikonstaapeli Harri-Pekka Pohjolainen Kuopion poliisista.

Tilanne lähti liikkeelle eilen illalla kello 18:30:n aikaan Karttulan taajaman ulkopuolella sijaitsevassa yksityisasunnossa. Poliisille tehtiin ilmoitus henkilöistä, jotka olivat tulleet uhkailemaan asunnon haltijaa. Poliisi pidätti tapahtumapaikalta alkuvaiheessa kaksi miestä ja yhden naisen. Asuntoon jäi kolme miestä, jotka eivät suostuneet tulemaan ulos.

Paikalla oli parikymmentä poliisia Kuopion ja Varkauden poliisista, liikkuvasta poliisista ja Karhuryhmästä. Paikalla oli myös Pasi-miehistönkuljetusvaunu.

Pohjolaisen mukaan tapauksen tarkoista motiiveista ei ole vielä tietoa. Yhtenä mahdollisuutena hän pitää velan perintää. Laukauksia piirityksen yhteydessä ei ammuttu. Sivullisille ei aiheutunut tapauksesta vaaraa.

Kiinniotetut on viety poliisilaitoksille Kuopioon ja Suonenjoelle.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.