Kärsi ennen kamalista iho-ongelmista – nainen väittää parantaneensa itsensä syömällä hedelmiä ja vihanneksia

Alice Morgan, 22,  käytti erilaisiin voiteisiin, lisäravinteisiin, steroideihin ja muihin hoitoihin tuhansia puntia, kunnes löysi avun iho-ongelmaansa.

Alice Morgan, 22, löysi avun vaikeaan ekseemaansa yllättävästä paikasta – nimittäin kaupan hedelmäosastolta. Morgan kärsi kolmen vuoden ajan vaikeasta ekseemasta, joka teki hänen ihoonsa kipeitä rakkoja.

Ekseema tarkoittaa ihon pintaosien tulehdusta. Ekseema on yhteisnimi useille tulehduksellisille ihosairauksille. Ne näyttävät ulkoisesti samalta, ja yleensä kutisevat.

Vaikka Morgan oli saanut ekseeman ensimmäistä kertaa lapsena, tauti puhkesi rajuna aikuisiällä: iho turposi, poltteli, hilseili ja valui eritettä. Kylmä ilma pahensi tilannetta.

Morgan käytti erilaisiin voiteisiin, lisäravinteisiin, steroideihin ja muihin hoitoihin tuhansia puntia, kunnes löysi avun hedelmistä ja vihanneksista.

Nykyisin Morgan noudattaa vegaanista ruokavaliota. Aamupalaksi hän juo smoothien ja syö selleriä, lounaaksi kypsentämätöntä salaattia avokadokastikkeella ja hedelmiä. Illalla hän syö keitettyjä vihanneksia. Välipalat ovat banaaneja, jälkiruoat taas hedelmäsalaatteja tai raakaruokia.

Video: Tällä 25-vuotiaalla on hyvin vaikea psoriasis – eikä hän halua eroon siitä.


Lähde: Caters News, Terveyskirjasto, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat