Karri Kivi kritisoi: Sama näky toistuu TPS-pelaajilta liian usein – "Lajin kannalta tosi paha juttu"

Myös TPS:n Oliver Bohm joutui pukusuojaan – Karri Kiveltä tiukka kannanotto 1:42
Myös TPS:n Oliver Bohm joutui ottelun aikana pukusuojaan – Karri Kiveltä tiukka kannanotto.

TPS:n pelaajia poistui perjantaina jääkiekon SM-liigan välieräottelussa HIFK:ta vastaan törmäysten jälkeen pukusuojaan, kunnes he palasivat takaisin jäälle. C Moren asiantuntija Karri Kivi otti aiheeseen kiinni varsin tiukkapuheisesti.

Studiossa käytiin muun muassa läpi tilannetta, jossa HIFK:n Miro Väänänen ja TPS:n Oliver Bohm törmäsivät keskialueella kiekottomina pelaajina. Väänäsen kyynärpää näytti osuvan ruotsalaispuolustaja Bohmia pään seuduille, ja hän poistui pukuhuoneeseen, kunnes palasi jonkin ajan kuluttua takaisin jäälle.

Kivi piti yhteentörmäystä tahattomana.

– Näitä tulee nyt vähän liikaa. Näitä on Tepsin peleissä tullut tämän kevään aikana näissä playoffeissa aika montakin, Kivi sanoi.

– Näissä unohdetaan aina tärkein juttu. Mekin täällä studiossa kysytään, mitä tapahtuu, koska jos pelaajat koko ajan jäävät makaamaan, ei kukaan tiedä, miten siinä käy.

Ottelussa nähtiin aiemmin tilanne, jossa TPS:n kultakypärä Josh Kestner sai kompastumisensa jälkeen osuman Rony Ahosen polvesta päähän. Yhdysvaltalaishyökkääjä Kestner oli sivussa toisen erän lopun, mutta palasi kolmanteen erään takaisin jäälle.

Kivi huomioi tämän ja totesi perään, että Bohm oli asiantuntijan pienenä pitämän törmäyksen jälkeen hetken kopissa ja tuli takaisin.

– Se on lajin kannalta tosi paha juttu. Jos jää jäähän makaamaan, se on signaali siitä, että on oikeasti hätä, Kivi sanoi.

C Moren toinen asiantuntija Sami Kapanen antoi perään oman analyysinsä, jossa hän puhui päävammojen huolellisesta huomioimisesta. Katso läpikäynti ylälaidan videolta.

Vierasjoukkue TPS voitti toisen välieräottelun perjantaina Ruslan Ishakovin jatkoerämaalilla 3–2. Ottelusarjan voitot ovat nyt tasan 1–1, ja seuraava peli on edessä sunnuntaina Turussa.

Lue myös:

    Uusimmat