Karri Kiveltä yksi iso huomio Olli Jokisen tulevasta valmennustiimistä – "Pojat syövät toinen toisensa"

Karri Kivi otti kantaa Olli Jokisen tulevaan valmennustiimiin Jukureissa – ”Siellä pojat söisivät toinen toisensa” 3:18
Katso videolta, millaisia riskejä Olli Jokisen liigapestissä piilee.

C Moren jääkiekkoasiantuntija Karri Kivi korostaa, että Jukureiden päävalmentajaksi ensi kaudella hyppäävän Olli Jokisen on kasattava oikeanlainen valmennustiimi ympärilleen onnistuakseen.

Jukurit pudotti maanantaina komean uutispommin, kun se vahvisti jääkiekkolegenda Olli Jokisen hyppäävän ensi kaudeksi seuran päävalmentajaksi. Viime vuodet Pohjois-Amerikassa omaa jääkiekkoakatemiaa pyörittänyt Jokinen kerää varmasti suuren mediahuomion itseensä.

C Moren jääkiekkoasiantuntija Karri Kivi hehkuttaa Jukureiden yllättävää valintaa vuolaasti. Olli Jokinen nostaa jo itsestään Jukurit monien kahvipöytien puheenaiheeksi, mikä on seuralle vain positiivinen asia.

– Kovimpia valmennusnimityksiä ehkä koskaan. Hän on valmentanut Pohjois-Amerikassa omien sanojensa mukaan viisi vuotta ja tuntee olevansa valmis SM-liigaan. Olli Jokinen huomaa kesän ja syksyn aikana, kuinka kova on tulla Suomeen valmentamaan, Kivi kommentoi.

Jukureiden rohkeus kerää Kiveltä kehuja.

– Itse tykkään, että tehdään jotain tosi mullistavaa silloin kun on paikka. Jokinen tuo niin ison ja mielenkiintoisen persoonan Jukureihin, minkä he tarvitsivatkin, Kivi summaa.

Mitkä riskit piilevät Olli Jokisen nimityksen taustalla? Minkälaisen valmennustiimin Jokinen tarvitsee? Vastaukset näihin kysymyksiin saat pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat