Mainos

Kärppien tähtipakki avasi Mikko Mannerin menestysreseptin – "Aamulla kun hän pyörii kopissa"

3:11

Kärppien Suomen mestari -joukkueen sankareita oli ensimmäistä kauttaan joukkueen päävastuussa toiminut valmentaja Mikko Manner. Kehuttu luotsi teki rohkean aggressiivisella pelitavalla sensaatiomaisen kovaa jälkeä, ja sai kehut myös finaalisarjan aikana loukkaantuneelta kärppäpuolustaja Jani Hakanpäältä. 

Tähtipakki Hakanpää avasi Mannerin menestysreseptiä kuudennen finaalin jälkeisessä haastattelussa.

– Varmaan kaikki lähtee "Mamban" luonteesta. Hän on niin ihmisläheinen ja empaattinen ihminen. Hän elää tunteella meidän kanssa mukana. Hän on niin helposti lähestyttävä. Aamulla kun hän pyörii kopissa ja juttelee jätkille, läheisyys paistaa läpi. Se on varmasti alkujaan laittanut tämän koko homman pyörimään ja liikkeelle. Näin minä sen näkisin, Hakanpää sanoi.

Hakanpään mukaan Manner osaa myös olla tarvittaessa todella tiukka.

– Se tulee myös sitä kautta, kun joka jätkä arvostamme häntä. Kun hän sanoo ja on jämäkkänä, jokainen kuuntelee, oikeasti miettii ja panee takaraivoon, että emmehän me voi näin tehdä tai muuta vastaavaa.

– Kun kaikki ovat samalla sivulla, suhde on läheinen. Sitä uskoo ja tottelee ehkä paremmin kuin jotain muuta.

Hakanpää ei osannut vielä sanoa, olisiko mahdollista, että hän pelaisi vielä tällä kaudella. MM-kisat alkavat Tanskassa 4. toukokuuta, ja Hakanpää voisi terveenä mahtua hyvin Lauri Marjamäen leijonapalettiin.

– Huomenna mennään jatkotutkimuksiin ja katsotaan sitten, mikä homma, Hakanpää totesi vammastaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.