Kärpille iso päänahka sarjakärjestä, Kuopiossa trilleripäätös – näin SM-liigassa pelattiin keskiviikkona

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli kaksi ottelua. Oulussa Kärpät kohtasi kahden päivän minisarjan ensimmäisessä taistossa Lukon. Kuopiossa KalPa sai vieraakseen KooKoon.

Oulussa Kärpät yritti korjata kurssiaan kahden 0–3-tappion jäljiltä. Näistä toinen häviö oli tullut juuri Lukkoa vastaan.

Keskiviikon taistossa oululaisjoukkue sai iloisen alun, kun Libor Sulak pamautti ensimmäisen erän loppuhetkillä 1–0-osuman. Lukko vastasi toisessa erässä, kun asialla oli Pavol Skalicky.

Kamppailun ratkaisu syntyi aivan kolmannen erän alkuhetkillä. Kärppien 2–1-voittomaalista vastasi tshekkiläishyökkääjä Radek Koblizek.

Loppuhetkillä Lukko haki vielä tasoitusta – tuloksetta.

2–1-voiton myötä Kärpät nousi sarjataulukossa viidenneksi. Kärpät ja Lukko kohtaavat uudelleen Oulussa heti torstaina.

Kuopiossa KalPan ja KooKoon ottelu eteni jatkoille, kun tilanne oli varsinaisen peliajan jälkeen 2–2.

KooKoon sankarina toimi Kyle Platzer, joka iski 3–2-voittomaalin ajassa 60.15.