Kärpät-valmentaja Mannerin ääni murtui suorassa lähetyksessä – omisti voiton isänsä menettäneelle maalivahdille

Kärpät on Suomen mestari (Kuvat: Lehtikuva) 3:11

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner oli tunteet pinnassa, kun oululaiset olivat varmistaneet jääkiekon Suomen mestaruuden.

Kärppien maalivahti Veini Vehviläisen isä kuoli pudotuspelien ollessa käynnissä. Silti Vehviläinen pelasi ja torjui Kärpät Suomen mestariksi.

– Meillä on tässä taustalla tapahtunut kaikenlaista sellaista, mitä elämään valitettavasti kuuluu. Olen erittäin ylpeä ja kiitollinen. Olisin ylpeä, vaikka olisimme jääneet hopealle tai vaikka olisimme tipahtaneet HIFK:lle (välierissä), Manner sanoi Ruutu+:n haastattelussa.

– Ennen kaikkea tämä voitto on omistettu: Veini Vehviläinen (maalivahtivalmentaja) Ari Hilli ja (apuvalmentaja) Toni Sihvonen, Manner sanoi ääni murtuen.

Manner oli onnellinen ja kiitollinen ja antoi tunnustusta hopeajoukkue Tapparalle. Manner on SM-liigassa päävalmentajana vasta ensimmäistä kautta ja heti tuli kultaa.

– Totta kai olen onnellinen ja kiitollinen ennen kaikkea. Tässä olisi voinut käydä miten vaan. Tappara olisi voinut aivan hyvin voittaa, Manner sanoi Ruudulle.

Lue myös:

    Uusimmat