Kärpät-päävalmentaja Mannerilta upeaa kunniaa HIFK:lle – "Olisivat voineet hyvin mennä finaaliin"

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner osoitti HIFK:lle kunniaa välierätaistelusta, kun oululaisten jatkopaikka oli varmistunut tiukan seitsemännen pelin 2–1-voiton jälkeen.

HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin oli ensin lehdistötilaisuudessa kiitellyt omiaan parhaasta ottelusta sarjan aikana. Manner vastasi tyylikkäällä tavalla.

– Kuten "Atu" sanoi, he pelasivat todella hyvin. Oli niin tiukka peli, että olisi voinut kumpi tahansa voittaa, Manner aloitti ja jakoi ylistystä myös joukkueensa tulikuumalle maalivahdille: 

Veini Vehviläinen oli tällä kertaa mies paikallaan. Pieni onni ja sattumakin aina yksittäisissä peleissä tarvitaan. Tällä kertaa marginaalit kääntyivät meille. Olisiko se ollut kotietu ja kotiyleisön tuoma viimeinen onni ja silaus, mikä tuli sieltä.

Kärppien luotsi Manner summaa HIFK-sarjan 0:37

– HIFK olisi voinut aivan hyvin kanssa mennä finaaliin. Me olemme kiitollisia nyt, keräämme energiaa ja jatkamme tiistaina taistelua, Manner päätti.

Runkosarjan voittanut Kärpät aloittaa loppuottelut tuolloin Oulussa runkosarjan kolmosta Tapparaa vastaan. Siinä missä Kärpät tahkoi välierissä täydet seitsemän ottelua, Tappara pääsee finaaleihin tuoreena viikon ja yhden päivän ottelutauolta lyötyään TPS:n välierissä suoraan voitoin 4–0.

Kukkonen: Hyvä joukkue vastassa, oli hieno sarja 0:26

Lue myös:

    Uusimmat