Kärpät murskasi Ilveksen, Oskar Osalan ulosajo puhutti – Tappara hiljensi lähes täyden Rauman jäähallin

Oulun Kärpät otti toisen voiton puolivälierissä, kun se voitti Ilveksen 4-0-lukemin Tampereella.

Voittonsa myötä Kärpät johtaa joukkueiden välistä pudotuspelisarjaa otteluvoitoin 2-0.

Kärppien 1-0-voittomaali syntyi päätöserässä, kun Nicklas Lasu onnistui maalinteossa. Hetkeä myöhemmin Kärppien nelosketju nappasi kiekon Ilveksen puolustukselta ja Sami Anttila pääsi laukomaan oululaisten 2-0-maalin (video alla). Kärppien muina maalintekijöinä toimivat Jussi Jokinen ja Tino Metsävainio.

(Juttu jatkuu videon jälkeen)

Ottelun toisessa erässä nähtiin ikävä tilanne, kun Oskar Osala taklasi rajusti Ilveksen huippulupausta Oskari Laaksosta. Osala sai teostaan 5+20 -pelirangaistuksen, Laaksonen puolestaan loukkaantui (video pääkuvan kohdalla).

Osalan ulosajo puhutti jääkiekkokansaa etenkin sosiaalisessa mediassa.

Tappara otti toisen kiinnityksen välieräpaikkaan, kun se voitti Lukon 3-2-lukemin Raumalla.

Tappara aloitti ottelun vahvasti, sillä Anton Levtchi vei kirvesrinnat avauserän aikana 2-0-johtoon.

Lukko nousi maalin päähän toisessa erässä, mutta Kristian Kuusela vei Tapparan 3-1-johtoon.

Lukko nousi jälleen maalin päähän, kun kolmannessa erässä Justin Danforth onnistui maalinteossa, mutta tämän lähemmäksi Lukko ei päässyt.

Tappara johtaa joukkueiden välistä puolivälieräsarjaa otteluvoitoin 2-0.