Mainos

"Karoliina karkasi Tanskaan" - Hurjat teoriat kohtalosta vellovat

Nettikeskustelut pursuavat teorioita ja arvailuja yli kolme viikkoa sitten kadonneen Karoliina Kestin tapauksesta. Esimerkiksi rikosaiheisella Murha.info-sivustolla Karoliinasta on keskiviikkoaamupäivään mennessä keskusteltu jo yli 500 sivun verran. Yhdelle sivulle mahtuu noin 10–15 keskustelua. Osallistujien mukaan palvelin kaatuu jatkuvasti suurten kävijämäärien vuoksi.

Myös Suomi24-verkkoyhteisössä kadonneesta Karoliinasta kirjoitetaan paljon eri aihealueilla.

Poliisi seuraa nettikeskusteluja, mutta pitää omia tutkintakeinoja päällimmäisinä.

Poliisi uskoo Karoliina Kestin joutuneen henkirikoksen uhriksi. Poliisi jäljittää katoamisyönä Nokiantien bussipysäkillä ollutta BMW-autoa ja sen luona olleita kolmea miestä.

Tanskassa tai kotona?

Murha.info -sivustolla keskusteluun osallistunut nimimerkki Skoone pohtii, että jospa joku oli kateellinen Karoliinan uudesta skootterista ja muutenkin. Kun tyttö lähti kotia kohti, niin joku otti vaikka kännykkäkuvan ja lähetti sen jollekulle?

Nimimerkki Philip Marlowe arvaili, että voisiko Karoliina sittenkin löytyä jostakin kotitalonsa läheltä? Entä jos Karoliina olisi sittenkin päässyt melkein kotiinsa saakka ja tajunnut vasta kotiovella, että avainta ei ole. Entä kenen muun luokse (esim. kaveri) hän olisi pyrkinyt yöksi, jos tajunnut pari kilometriä hortoiltuaan, että kotiavainta ei ole?

Nimimerkki Ohrana uskoo Karoliinan jääneen autoilijan yliajamaksi Nokiantiellä, jonne tyttö on hoiperrellut jalkaisin kaaduttuaan skootterilla Likolamminkadulla. Ohrana arvailee, että Karoliina on eksynyt matkalla kotiin, kysynyt parkissa olleelta bemarilta reittiohjeita ja jatkanut matkaansa.

Mat-Lock-nimimerkki miettii, että entä jos tyttö on yksinkertaisesti lähtenyt uimaan ja jättänyt kännykän rannalle.

The Stig uskoo, että tyttö löytyy kuolleena 1-1,5 kilometrin säteellä löytöpaikasta jonkun tyhjillään olevan talon kellarista, parvekkeelta tms., jonne hän on mennyt nukkumaan katoamisyönä.

Salapoliisimies-nimimerkillä Suomi24-palstalla keskusteleva kirjoittaa, että Karoliina Kesti on karannut (kenties poikaystävän kanssa) Tanskaan, Kööpenhaminaan, missä hän oli viime kesänä rippileirillä.

Kettulainen kirjoittaa Murha.info-sivulla, että skootterilla on ajanut ulkopuolinen henkilö, joka on nähnyt postipojan valot, ja säikähtänyt rajusti. Kettulaisen mukaan kuljettaja on kolaroinut, heittänyt kypärän päästään ja pinkonut metsään niin kovaa kuin jaloista pääsee.

Joey pohtii, että vaaniiko Pirkanmaalla sarjamurhaaja, joka nappasi Raisa Räisäsen ja välittömästi 12 vuotta myöhemmin seuraavan uhrinsa?

Listatut teoriat Karoliinan kohtalosta ovat hurjimmasta päästä. Karoliinan tapaus on aktivoinut ihmisiä poikkeuksellisen paljon. Nettisalapoliisit jäljittävät etsittyä bemaria muun muassa Google Map:sta ja autoilmoituksista. Facebookiin on perustettu useita Karoliina-aiheisia ryhmiä ja kadonneet.info-sivulta löytyy video reitistä, jonka Karoliinan epäillään ajaneen katoamisyönä.

Teoriat rauhoittuvat sitä mukaa, kun poliisilta tihkuu tietoa. Poliisikaan ei tutkinnallisista syistä kerro julkisuuteen kaikkia tietoja. Murha.info-sivulla on viimeksi tänään puhuttu läpimurrosta. Poliisin mukaan läpimurto puuttuu yhä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.