Mainos

Karmiva löytö ranskalaisasunnosta: Koira oli syönyt kuollutta isäntäänsä

Ranskassa kerrostalon rappukäytävään kantautunut voimakas haju johdatti alkuviikosta pelastustyöntekijät hyytävän löydön äärelle Montpellierissä. Asunnosta löydettiin kuolleena iäkäs mies, jonka jalan miehen lemmikkikoira oli osittain syönyt, kertoo The Local.

Naapurit olivat tehneet ilmoituksen miehen asunnosta leviävästä hajusta poliisille. Pelastustyöntekijät löysivät asunnosta miehen ruumiin, joka oli jo pahoin hajonnut. Miehen lemmikkikoira Lana oli syönyt nälkäänsä osittain miehen jalan.

– Pahaa hajua oli ollut noin puolitoista viikkoa, miehen naapuri Clement kommentoi Midi Libre-sanomalehdelle.

– Mietin, että... onko se mahdollista...onko hän kuollut. Mutta sitten ajattelin, että sen (hajun) täytyy johtua koirasta.

Hieman yli 60-vuotias mies oli ollut kuolleena ainakin kaksi viikkoa. Kuolemansyy varmistuu ruumiinavauksessa, mutta poliisin mukaan kyseessä ei ole rikos, eikä kuolemassa ollut mitään epäilyttävää.

Midi Libren mukaan ensimmäisen hälytyksen viranomaisille tapauksesta oli tehnyt asunnosta löytyneen miehen isä. Miehen mukaan hänen poikansa oli ollut ”ystävällinen ja herttainen. Hän oli aina koiransa Lanan kanssa, hän asui yksin hänen kanssaan”.

Myös naapurissa asuva Jocelyn, joka usein kävi kävelyllä koiransa kanssa yhdessä Lanan ja menehtyneen miehen kanssa, muisteli tätä lämpimästi. Muita naapureita nainen kuvaili kuitenkin itsekkäiksi.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.