Leskeksi jäänyt nainen piti puolisonsa ruumista pakastimessa kymmenen vuotta: Ei paljastanut miehen kuolleen ja nosti suuret veteraanituet – "Tämä on karmivaa"

Yhdysvalloissa Utahissa on paljastunut hyytävällä tavalla valtion myöntämien veteraanitukien väärinkäytös. Kävi ilmi, että edesmenneen veteraanin vaimo oli nostanut miehensä tukia kymmenen vuotta samalla, kun miehen ruumis lojui pakastimessa. Asiasta kertoo The Independent.

Tapausta tutkivien poliisien mukaan omakotitalossa asuneen pariskunnan iäkäs veteraanimies oli menehtynyt pitkäaikaiseen sairauteen helmi-maaliskuussa 2009.

Miehen leskeksi jäänyt vaimo ei kertonut miehensä kuolemasta hoitolaitokseen, jossa miestä oli hoidettu, eivätkä nämä olleet osanneet epäillä mitään.

Erikoinen kirje löytyi

Ennen kuolemaansa mies oli kirjoittanut kirjeen. Pariskunnan lakimies oli allekirjoittanut tämän kirjeen, mutta kertoi poliisille myöhemmin, että ei ollut lukenut allekirjoittamaansa kirjettä.

– Vaimoni ei tappanut minua, mies oli kirjoittanut.

Erikoinen viesti löydettiin talosta vasta, kun veteraanin leski-vaimo menehtyi – tosin vasta vuosikymmentä myöhemmin.

Nosti veteraanitukia

Poliisi epäilee, että leski ehti nostaa valtion myöntämiä veteraanitukia kymmenen vuotta. Arvioitu summa on ainakin 177 000 dollaria (n. 159 000 euroa).

Pariskunnan naapurit kommentoivat järkyttävää tapausta medialle.

– Jeanne (leski-vaimo) oli mukava ihminen, hyvin ystävällinen. Hän kertoi meille miehensä jättäneen hänet, yksi naapureista sanoi.

– Tämä on karmivaa. En haluaisi asua asunnossa, jossa on ruumis, eräs naapuri totesi.

Poliisi tutkii tapausta yhä ja asunto on eristetty rikospaikkatutkinta-alueeksi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja