Karmiva kuva näyttää totuuden: Ulkoisesti terveeltä vaikuttaneen Georgian keho olikin "täynnä syöpää"

Georgia McLennan vaikutti ulkoisesti terveeltä, mutta kärsi kamalista kivuista. Lopulta syykin paljastui: hänellä oli valtavasti kasvaimia kehossaan.

Vuonna 2015 Georgia McLennan alkoi kärsiä pistävistä rintakivuista. Kipu jatkui kuukausia, joten australialainen McLennan, 24, hakeutui useita kertoja lääkäriin, kertoo 9 News-uutissivusto. Hänestä ei kuitenkaan aluksi löydetty mitään vikaa.

– Minuun sattui niin paljon, että menin lääkäriin kerran tai kaksi viikossa... Hän (lääkäri) kysyi tässä vaiheessa minulta, voisiko kaikki (ongelma) olla vain päässäni, McLennan kuvaili.

Kasvaimia löytyikin tutkimuksissa kaikista vatsaontelon elimistä

Ulkoisesti McLennan vaikutti terveeltä, mutta lopulta kivun syy paljastui: hänellä oli kasvaimia pernassaan ja maksassaan. Vasta naiselle tehty, koko kehon kuvannut PET-kuvaus paljasti, miten huono tilanne todella oli.

Kävi ilmi, että McLennanin keho oli lähes "täynnä syöpää". Hän oli hyvin turvonnut, ja kasvaimia löytyikin tutkimuksissa lopulta kaikista vatsaontelon elimistä.

"He eivät voineet uskoa, miten terveeltä näytin"

McLennanilla diagnosoitiin aggressiivinen Burkittin leukemia-lymfooma, jolla on taipumusta levitä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Kaikki radiologit tulivat huoneeseen katsomaan minua... He eivät voineet uskoa, miten terveeltä näytin, kun ottaa huomioon, mitä he löysivät sisältäni, McLennan kuvaa.

– Kun näin kuvat, tajusin, että tilanne on paha. Sain myöhemmin tietää, että he uskoivat minun kuolevan jo sen viikon viikonloppuna. Edes äitini ei ollut paikalla, koska en ollut oikeastaan ollut huolissani siitä, että kyseessä olisi syöpä.

"Olen niin onnellinen, että sain kemoterapiaa"

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

McLennan aloitti rankat hoidot, jotka lopulta tehosivat. Hänen syöpänsä on nyt remissiossa.

Tarinallaan McLennan haluaa rohkaista muita.

– Kun sain syöpädiagnoosin, minua pelotti paljon menettää hiukseni, mutta olen tajunnut, ettei se kirjaimellisesti merkitse mitään ja olen niin onnellinen, että sain kemoterapiaa, McLennan kuvailee.

Lähde: 9news.com.au

***

8:23

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja