Karmean tragedian kohdanneelta NHL-supertähdeltä iloisia uutisia: "Olemme haaveilleet tästä hetkestä pitkään"

NHL:n runkosarjassa 61 maalia nakuttanut tshekkitähti David Pastrnak on tullut isäksi. Pastrnak julkaisi ilouutisen Instagram-tilillään. Kaksi vuotta sitten Pastrnak ja hänen puolisonsa Rebecca Rohlsson kohtasivat valtavan tragedian, kun heidän poikansa kuoli vain kuuden päivän ikäisenä.

Pastrnak jakoi uutisen parin Freya Ivy -nimen saaneen tyttären syntymästä varhain perjantaina Suomen aikaa. Maalitykki julkaisi Instagram-tilillään kuvia vauvan ensimmäisistä hetkistä. Kuvissa esiintyy myös Rohlsson. 

Olemme haaveilleet tästä hetkestä pitkään, enkä voisi olla ylpeämpi kahdesta kauniista tytöstäni, Pastrnak kirjoitti.

En malta odottaa näkeväni sinun olevan paras äiti pienelle hippusellemme.

Kaksi vuotta sitten Pastrnak ja Rohlsson kohtasivat karmean tragedian, kun heidän Viggo-poikansa kuoli vain kuuden päivän ikäisenä.

– Pieni enkelimme seuraa meitä. Me kutsumme häntä pojaksemme. Rakastamme sinua ikuisesti, Pastrnak kirjoitti tuolloin sosiaalisessa mediassa.

Pastrnak säkenöi kuluneella kaudella Bostonin ykköstykkinä. 61 maalia ja 113 pistettä kirjannut tshekkitähti oli maalipörssin kakkonen ja pistepörssin kolmonen. Bostonin kausi päättyi kuitenkin pettymykseen, kun Florida Panthers tiputti joukkueen pudostuspelien avauskierroksella.

Lue myös:

    Uusimmat