Karmea rysäys – alppihiihdon supertähti laski rajusti ulos

Alppihiihtäjä Mikaela Shiffrin laski rajusti ulos Cortina d'Ampezzon syöksylaskukisassa perjantaina.

Paremmin tekniikkalajien menestyksestään tunnettu yhdysvaltalainen ei ehtinyt laskea kovin montaa käännöstä, ennen kuin hän rysäytti rajusti turvaverkkoihin syöksylaskukilpailussa.

Shiffrinin yksi hypyistä valahti linjalta sivuun, ja hän joutui korjaamaan kurssiaan – karmealla seurauksella. Shiffrinin onnistui kiertää portti oikealta puolelta, mutta samalla hän menetti tasapainonsa, kaatui ja laski päistikkaa turvaverkkoon.

Videon tilanteesta voit katsoa tästä linkistä.

Tilanne näytti karmealta, mutta Shiffrin nousi onneksi jonkin ajan päästä lääkintähenkilöstön tukemana omille jaloilleen. Hän kuitenkin piti toista jalkaansa ilmassa, eikä pystynyt varaamaan sille painoa, mikä viittaa siihen, että se kärsi kaatumisessa vaurioita.

Noin kaksi viikkoa aikaisemmin Shiffrinin poikaystävä, norjalainen Aleksander Aamodt Kilde kaatui niin ikään syöksylaskukilpailussa.

28-vuotias Mikaela Shiffrin on kaksinkertainen olympiavoittaja ja seitsenkertainen maailmanmestari pujottelusta, suurpujottelusta ja alppiyhdistetystä. Hän on ottanut ennätykselliset 95 maailmancupin osakilpailuvoittoa.

Lue myös:

    Uusimmat