Karmea henkirikosten sarja Venäjällä: Mies houkutteli uhrit luokseen viinalla ja söi ryyppykaverit - ruokavalioon kuului myös pikkueläimiä

Pohjois-Venäjällä on paljastunut karmiva henkirikosten sarja. 51-vuotiaan miehen epäillään surmanneen kolme miestä, jotka hän oli houkutellut luokseen tarjoamalla alkoholia.

Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoo, että miesten nukahdettua oli 51-vuotias puukottanut heidät ja paloitellut ruumiit. Pusseihin sullotut uhrien luut löytyivät järvestä ja joesta lähellä Arkangelin kaupunkia.

Viranomaiset epäilevät, että mies oli syönyt uhrinsa. Tämän lisäksi hänen epäillään syöneen säännöllisesti myös tappamiaan kissoja, koiria ja muita pieniä eläimiä, joiden jäänteitä löytyi ihmisjäänteiden joukosta.

Surmista epäillyllä on aiempaa rikostaustaa ja hän oli myös muuttanut erään uhrinsa asuntoon. Hän kertoi uhrin vanhemmille miehen lähteneen etsimään töitä toisesta kaupungista.

Uhrien tunnistaminen kesti pitkään, koska kahdella heistä ei ollut sukulaisia ja kolmannen uskottiin muuttaneen muualle. Rikosten epäillään tapahtuneen vuosina 2016 ja 2017. 

Lue myös:

    Uusimmat