Ruumis putosi auton takakontista Pietarin lähellä – 23-vuotias tunnusti olevansa ihmissyöjä

Viikonloppuna Pietarin lähellä pidätettiin mies, joka tunnusti harrastavansa ihmissyöntiä, uutisoi venäläismedia. Tapahtumaketju alkoi purkautua autokolarin seurauksena.

Viime lauantaina Pietarista Sortavalaan johtavalla valtatiellä auto törmäsi keskiaitaan, minkä seurauksena sen takakontti avautui.

Takakontista oli pietarilaisen uutissivuston Fontankan mukaan pudonnut ruumis, jonka ohiajaneet autot olivat huomanneet. Ruumis oli lentänyt noin kymmenen metrin päähän autosta.

Kolme autossa ollutta miestä pakeni metsään. Paikallispoliisi olettaa, että miesten oli tarkoitus haudata ruumis metsään, koska takakontista löytyi myös lapioita.

Outo vyyhti paljastui

Sunnuntaina viranomaiset saivat metsään karanneet miehet kiinni. He myönsivät tappaneensa 50-vuotiaan miehen, jonka ruumista kuljettivat auton takakontissa. Lisäksi yksi heistä, 23-vuotias mies, tunnusti myös viime vuoden syyskuussa tapahtuneen surman.

Tarina henkirikoksen taustalla ei kuitenkaan ole se kaikista tavanomaisin, uutisoi 47-News-sivusto.

23-vuotias kertoi viranomaisille halunneensa jo pitkään maistaa ihmislihaa. Hän tappoi itselleen tuntemattoman ohikulkijan ja keitti ruumiin osia kotonaan. Loput ruumiista hän piilotti pietarilaisen puiston viemäriputkeen.

Poliisi oli löytänyt kyseisestä puistosta ruumiin viime vuoden syyskuussa, mutta oli jo lopettanut tutkinnan, sillä henkirikoksen tekijää ei silloin onnistuttu selvittämään. Nyt henkirikos kuitenkin ratkesi.

Suomessa asiasta kertoi ensin Ilta-Sanomat

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja