Karmea harhaheitto teki rumaa jälkeä – tv-kuvaaja tuupertui kentän pintaan

Baseballin MLB-sarjassa ottelua New Yorkin Yankee-stadionilla kuvannut kameramies joutui sairaalahoitoon saatuaan keskiviikon ottelussa vikasuuntaan lähteneestä heitosta pallon päähänsä.

Tilanne syntyi, kun Baltimore Oriolesin ylimääräinen etukenttämies Gunnar Henderson viskasi pallon ykköspesän suuntaan. Pallo kiersi kuitenkin ohi pesävahdista ja kumahti kuvaajaa kasvoihin.

Tv-kameramies tuupertui osumasta tajuttomana kentän pintaan. Yankeesin vaihtoaitiossa päivystäneet ensihoitajat ehtivät nopeasti antamaan apua kuvaajalle. Ottelu oli keskeytyksissä 17 minuutin ajan, kunnes kuvaaja saatiin lopulta vietyä paikalta paareilla.

Kameramiehellä todettiin sairaalassa murtuma silmänpohjassaan. Hän kuitenkin pääsi pian kotiinsa toipumaan. Miehen perhe kiitti torstaina tapauksesta huolestuneita saamastaan tuesta. Pelaajille tilanne oli niin ikään järkytys.

– Joka kerta, kun pallo lentää ykköspesävahdin yli tai lyönti lähtee vikasuuntaan, pelkäät sen osuvan faniin. Nyt se vain osui väärään paikkaan, ja toivon, että hän on kunnossa. Hän on rukouksissani. Olen kiitollinen heille, jotka riensivät auttamaan häntä, Henderson sanoi ottelun jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat