Perheenisä menehtyi nyrkiniskuun urheilukatsomossa – "Ihmiset vain hurrasivat ja tämä mies kuoli silmiemme edessä"

Massachussettsin osavaltion viranomaiset ovat aloittaneet tutkinnan katsomoväkivallan seurauksena tapahtuneesta kuolemantapauksesta amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ottelussa.

53-vuotias New England Patriotsin kannattaja menehtyi sunnuntaina nyrkiniskusta saamiinsa vammoihin joukkueen kotiottelussa Miami Dolphinsia vastaan.

Mies oli ajautunut stadionin yläkatsomossa käsirysyyn ja saanut The Boston Globe -lehden silminnäkijähavainnon mukaan saanut kaksi iskua päähänsä.

– Se ei näyttänyt mitenkään hullulta, kunnes 30 sekuntia myöhemmin kaveri ei enää noussut, silminnäkijä kuvaili.

NBC10-kanavalle puhuneen katsojan mukaan miestä lyötiin pään sivuun erittäin kovaa. Tämän jälkeen järjestyshenkilökunta syöksyi tappelun väliin. Hetken kuluttua saapuivat ensihoitajat, jotka aloittivat miehen elvytyksen.

Tilanne aiheutti hämmennystä täydessä katsomossa.

– Ensihoitajat tulivat paikalle ja aloittivat heti elvytyksen. Hänet laitettiin makuulle käytävälle penkkirivien väliin, silminnäkijä kuvasi.

– Se oli aika sydäntäsärkevää, ja ottelu vain jatkui. Yleisö meidän katsomossamme tiesi, mitä oli tapahtunut. Ihmiset vain hurrasivat Patriotsille, ja tämä miesraukka kuoli silmiemme edessä. Sitä oli aika brutaalia katsoa.

Patrios julkaisi tiistaina tiedotteen, jossa seura ilmoitti menettäneensä pitkäaikaisen kannattajansa. NBC10:n haastatteleman uhrin vaimo kertoi perheessä olevan kaksi poikaa.

– Haluan kaikkien tietävän, miten kiltti ihminen hän oli. Hän oli ollut kausikortilla otteluissa 30 vuoden ajan eikä hänellä koskaan ollut ainuttakaan ongelmaa. Hän oli kiltein, kohtelian ihminen, vaimo kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat