Karita Tykkä kaatui pahasti juoksulenkillä: "Verta oli kaikkialla"

Entinen missi Karita Tykkä kertoo Kauneus ja terveys -lehden blogissaan havahtuneensa liian kovaan tahtiin vasta, kun hän satutti itsensä juoksulenkillä. 

Vuoden 1997 Miss Suomi Karita Tykkä kirjoittaa blogissaan siitä, miten hän on jo pitkään mennyt pää kolmantena jalkana arjessaan. Henkiseksi valmentajaksi kouluttautunut Tykkä on ahkera luennoitsija, juontaja, treenaaja ja kokkaaja, sekä ennen kaikkea äiti ja vaimo. 

Tykkä kertoo blogissaan, että hän havahtui liian kovaan tahtiin juoksulenkillä, kun hän kaatui hiekkatiellä. 

– Eilen olin lenkillä. Hölkkäilin rennosti ja pakottamatta. Saavuin hiekkatielle ja jostain syystä kaaduin melko pahasti. Verta oli kaikkialla. Kasvot, kädet ja polvet saivat pieniä naarmuja, mutta vasempaan olkapäähän tuli isompi reikä. Se meni myös mustaksi ja melko toimintakyvyttömäksi iskun johdosta, Tykkä kirjoittaa dramaattisesta käänteestä. 

Tykkä meni lääkäriin paikattavaksi, eikä hänelle onneksi käynyt sen pahemmin. Herätys oli kipua suurempi, ja Tykkä kertoo painavansa jarrua loppuviikon ajan. 

– Peruin ja siirsin tämän viikon työkuviot ja aikataulut uudelleen. Raivasin koko loppuviikon tyhjäksi tapaamisista ja menoista. Haluan antaa aikaa itselleni, toipumiselle ja vain myös olla. 

Voit lukea Tykän kirjoituksen kokonaisuudessaan täältä

Lue myös:

    Uusimmat