Kari Väänänen sai viime viikolla puhelun, kun Aake Kalliala loukkaantui – mietti vain hetken ja sanoi kyllä Mielensäpahoittajaan: "Ei siinä mennyt kuin 1,5 tuntia"

Kari Väänänen hyppäsi pikavauhdilla uuteen Mielensäpahoittajaan 8:36
Kari Väänänen kertoi Uutisaamussa, kuinka hän on muutaman päivän ajan valmistautunut Mielensäpahoittajaan.

Kari Väänänen lähtee tänään Saksan Hampuriin kuvaamaan uutta Mielensäpahoittaja-elokuvaa.

Näyttelijälegenda Kari Väänänen nähdään uudessa, Solar Filmsin tuottamassa Mielensäpahoittaja Eskorttia Etsimässä -elokuvassa toisena päänäyttelijänä. Alun perin rooli oli Aake Kallialan, mutta hän joutui jäämään pois kuvauksista loukkaantumisen vuoksi.

Uutisaamussa vieraillut Väänänen kertoi haastattelussa, että hänelle tuli viime viikolla puhelu elokuvan kuvauksiin. Se hätkähdytti, sillä eläkkeellä oleva mies oli valmistautunut vain ”lojumaan” sekä kirjoittelemaan ihan oman aikataulun mukaan.

Vain hetken päästä Väänänen sanoi kyllä roolille.

– Järjestelimme perheen kanssa asiat, lähinnä koiran ja pojan hoito.

– Ei siinä mennyt kuin 1,5 tuntia, kun soitin uudestaan, että tämä saatiin järjestymään.

Väänäsellä on ollut vain muutamia päiviä aikaa opetella repliikkejä elokuvaa varten, sillä tänään kuvausryhmä lähtee Saksan Hampuriin kuvauksiin. Kuvaukset kestävät kahden ja puolen viikon ajan. Näyttelijälegenda ei ole ottanut paineita, kun on opiskellut repliikkejä.

– Olen lukenut sitä kokonaisuutta. Olen pikkuhiljaa alkanut kiinnittää repliikkeihin huomion, että mitä täällä puhutaan. Ei siinä muuta kuin tavataan ja imetään itsensä sisään siihen maailmaan ja maisemaan, Väänänen kertoo.

Ensi-iltaan elokuva tulee vuonna 2022 ja se perustuu Tuomas Kyrön samannimiseen kirjaan.

Elokuva on jatkoa kahdelle aiemmalle, jättisuositulle Mielensäpahoittaja-elokuvalle, joista edellinen, Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja (2018) sai elokuvateattereissa yli 340 000 katsojaa ja ensimmäinen, Mielensäpahoittaja (2014) peräti yli 500 000 katsojaa.

Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta.

Uutisaamu MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ma-pe klo 6.25.

Lue myös:

    Uusimmat