Mielensäpahoittaja-elokuvan toinen pääroolinäyttelijä vaihtuu – Aake Kalliala loukkaantui, eikä pysty jatkamaan

Näyttelijä Aake Kalliala jää pois loukkaantumisen takia Mielensäpahoittaja-elokuvan kuvauksista.

Mika Kaurismäen ohjaaman, Solar Filmsin tuottaman Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä -elokuvan toinen pääroolinäyttelijä vaihtuu. Aake Kallialan oli tarkoitus näytellä Mielensäpahoittajan veljen Tarmon rooli, mutta hän on loukkaantunut eikä pysty jatkamaan. Roolissa nähdään Kari Väänänen.

Suomen kuvausjakso on päättynyt ja kuvaukset alkavat ensi viikolla Saksassa Hampurissa ja jatkuvat kahden ja puolen viikon ajan. Ensi-iltaan elokuva tulee vuonna 2022 ja se perustuu Tuomas Kyrön samannimiseen kirjaan.

Elokuva on jatkoa kahdelle aiemmalle, jättisuositulle Mielensäpahoittaja-elokuvalle, joista edellinen, Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja (2018) sai elokuvateattereissa yli 340 000 katsojaa ja ensimmäinen, Mielensäpahoittaja (2014) peräti yli 500 000 katsojaa.

Yökylässä-vierailu peruuntuu

Myös Maria Veitola kertoo Instagram-julkaisunsa yhteydessä vierailunsa Aake Kallialan luona torstaina 2. syyskuuta alkavan Yökylässä Maria Veitola -ohjelman tiimoilta peruuntuneen. 

– Tänään meidän piti olla yökylässä Aake Kallialan luona Mikkelissä, mutta oonkin nyt oman äidin kanssa Helsingin Vallisaaressa nauttimassa luonnosta, taiteesta ja elämästä.

Hän kertoo saaneensa maanantaina huonoja uutisia, Kalliala oli loukannut itsensä viikonloppuna ollessaan laittamassa rakasta mökkiään kuntoon kuvauksia varten.

Kirjoituksen mukaan Kalliala toivoo saavansa toipua rauhassa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja