Kari Tapion poika: Isäni laulut ovat kuolemattomia

Edesmenneen Kari Tapion muistokiertue saa jatkoa maaliskuussa.

Kaksi vuotta sitten menehtyneen laulajalegenda Kari Tapion kunniaksi järjestettiin Tampereella muistokonsertti lokakuussa 2011. Yleisön pyynnöstä konsertti saa nyt jatkoa kiertueen muodossa. Myös laulajan lähipiirille kiertue on pitkäaikaisen haaveen täyttymys.

Kiertueen nimi, Sinut tulen aina muistamaan, on peräisin Kari Tapion vuonna 1998 ilmestyneen studioalbumin nimestä. Kiertue kattaa 11 konserttia. Jani Jalkasen ja Hänen orkesterinsa lisäksi vierailevina tähtinä nähdään muun muassa Eini, Tapio Liinoja, Sakari Kuosmanen ja Eija Kantola. Kiertue alkaa 13. maaliskuuta Lappeenrannasta ja päättyy 18. huhtikuuta Turkuun.

– Isäni laulut ovat kuolemattomia, kuten hänen muistonsakin ja siksi kiertue nyt järjestetään vieläpä alkuperäisen orkesterin voimin ja Jani-veljeni solistina, kiertueen järjestävä Kari Tapion poika Joona Jalkanen kertoo lehdistötiedotteessa.

Yhtä innoissaan kiertueesta on Kari Tapion pitkäaikainen ystävä ja kiertueen toinen järjestäjä, levytuottaja Ilkka Vainio.

– Kari Tapion muisto on minulle ja hänen ihailijoilleen yhä läheinen ja uskon, että hänen persoonansa on vahvasti mukana koko kiertueen ajan, vaikka hän itse onkin jo siirtynyt pois joukostamme, Vainio sanoo.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja