Kari Tapion poika: Ei välejä isän lehtolapseen

MTV3.fin Viihdeuutiset tiedusteli edesmenneen laulaja Kari Tapion pojalta Jani Jalkaselta mielipidettä isänsä kohuttuun lehtolapseen.

Jani Jalkanen vahvistaa MTV3.fin Viihdeuutisille olleensa tietoinen isänsä aviottoman pojan, Karrin, olemassaolosta 90-luvulta lähtien. Miehet eivät kuitenkaan ole olleet tekemisissä.

– En ole väleissä Karrin kanssa, eikä me oikeastaan koskaan ole edes oltu väleissä, Jani toteaa.

Miten sitten suhtaudut Karriin?

– Voisin kuitata siten, että asiat voidaan käsitellä eri tavoin. Se voi avautua niille, jotka tuon tajuaa, Jani muotoilee.

Perintöriidasta vuosien piina?

Kari Tapion läheiset ovat miehen kuoleman jälkeen joutuneet käsittelemään raskaita asioita. Samalla he ovat keskellä perintöriitaa. Kari Tapion perinnöstä vääntävät kättä hänen leskensä ja heidän kolme poikaansa sekä laulajan avioton Karri-poika.

Alkuvuonna tehdystä perunkirjoituksesta ilmeni, että kuolinpesässä ei ole jaettavaa kuin 40 000 euroa. Kyseisestä summasta puolet meni muistomerkkiin. Näin ollen neljälle rintaperilliselle ei jäänyt perintöä kuin 2500 euroa. Suurin osa Kari Tapion omaisuudesta oli merkitty hänen eläessään vaimo Pia Viheriävaaran nimiin.

Avioliiton ulkopuolella syntynyt Karri-niminen poika jätti toukokuussa Espoon käräjäoikeuteen hakemuksen, jossa pyysi kuolinpesälle uutta pesänselvittäjää. Käräjäoikeus määräsi pesänselvittäjäksi Jalkasten ehdokkaan.

Avioton poika teki käräjäoikeuden päätöksestä valituksen Helsingin hovioikeuteen 3. kesäkuuta. Perintöriita voi pahimmillaan kestää vielä vuosia. Hovioikeus tekee papereiden perusteella päätöksen, ottaako se asian käsittelyyn.

Kari Tapion poika Jani Jalkanen kommentoi perintöriitaa ja sen riepottelua julkisuudessa MTV3.fin Viihdeuutisille.

– Mä kestän mitä vain, mutta mutsia mä tässä eniten ajattelen. Asiat voidaan tehdä niin eri tavoin, tämä on näköjään Karrin tapa tehdä asiat. Mutta ei siinä mitään, se on hänen tyylinsä. Meillä on eri tyyli. Jos ihminen hakee vain ja ainoastaan oikeutta, niin en tiedä, mitä oikeutta Karri enää hakee. Hänet on tunnustettu ja niin edelleen. Ja siinä vaiheessa, kun mutsia meinataan rikolliseksi, mun sympatiat ei ainakaan nouse, Jani toteaa.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja