Kari Hotakainen kertoo, millaiset asiat suomalaisia yleensä huolettavat

3:37
Tuomas kyrö kertoi pierutarinan – naurusta ei ollut tulla loppua

Kari Hotakainen nähdään tulevalla kaudella viimeistä kertaa Pitääkö olla huolissaan? -paneelissa

Pitääkö olla huolissaan? -viihdeohjelma palaa uusin 11. kauden jaksoin helmikuussa. Tuttuun tapaan katsojien huolia ovat ratkomassa Jenni Pääskysaaari, Kari HotakainenMiika Nousiainen ja Tuomas Kyrö.

Kirjailija ja vakiopanelisti Kari Hotakainen paljasti MTV uutisille, millaisia huolia suomalaisilla on ja millä mielellä itse lähtee ohjelman uudelle kaudelle. Hotakaisen mielestä uusi kausi ei juurikaan eroa edellisistä, muutoin kuin vieraiden osalta.

– Vierashan tuo jokaiseen jaksoon jotain ekstraa. Omalla kohdallani kirjoitan jutut valmiiksi kotona tai työhuoneella ja käyn lukemassa ne paikan päällä. Se on sellaista antiteeveetä minun osaltani, kun en ole kovin spontaani ihminen, Hän nauraa.

Hotakainen kertoo, että viiden vuoden kuvausten aikana on jäänyt valtavasti ihmisten lähettämiä huolia mieleen.

– Ne ovat ihmisten aidosti lähettämiä huolia, jolloin ne ovat luomupohjaisia ja aitoja. Huolissa ei oikeastaan ole koskaan mitään arvosteltavaa vaan ne ovat aina hyviä.

Hotakainen paljastaa, että suomalaiset ovat erityisen huolissaan lähimmäisistään.

– Monet ovat ydinkysymyksiä, kuten ihmissuhteita, naapurin käyttäytymistä, elämän tarkoitusta, nuoruuden ja aikuisuuden rajapintaa, seksuaalisuutta, elämänkatsomusta ja uskontoa. Huolet ovat usein perustavanlaatuisia tai sellaisia, että kehtaako kysyä jotain tiettyä asiaa, vai ei ja ne ovat mielestäni hyviä. 

Hotakainen hehkuttaa koko työryhmää ja se onkin hänen mielestään parasta ohjelman teossa.

– Se on tällaiselle tulevalle vanhukselle tosi kivaa, kun on saanut olla niin sanotusti nuorten kanssa tekemisissä, panelisti nauraa.

– On aika virkeät viisi vuotta ollut. Kun pääsee studioille, niin sehän on kuin kävisi ulkomailla ja se on tuonut paljon sosiaalista virkeyttä. On ollut tosi mukavaa olla tekemisissä erilaisten ihmisten ja varsinkin nuorten kanssa, Hotakainen toteaa.

Suosikkiohjelman uusi kausi jää Kari Hotakaisen viimeiseksi.

Pitääkö olla huolissaan? -ohjelman 11. kausi sunnuntaisin 13.2. alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja