Pitääkö olla huolissaan? palaa uusin jaksoin – käynnistyvä kausi on Kari Hotakaisen viimeinen

Pitääkö olla huolissaan? -paneelishow’n tuore, järjestyksessään jo 11. tuotantokausi on kirjailija Kari Hotakaisen viimeinen huolipaneelissa.

Jo käsitteeksi muodostuneesta kysymyksestään tuttu paneelishow jatkaa uusin jaksoin. Uusia huolia ratkotaan MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 13. helmikuuta alkaen. 

Ohjelmassa nähdään tuttuun tapaan Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen.

Viimeksi mainitulle Pitääkö olla huolissaan? -kausi tulee olemaan viimeinen. Kirjailija jättää huolipaneelin yhdennentoista kauden jälkeen taakseen.

Pitääkö olla huolissaan, kun Kari Hotakainen lähtee sarjasta, Kari Hotakainen?

– Ei pidä. Ohjelman perusidea on niin vahva, että jos sieltä häviää yksi pälvikalju, ei ohjelma siihen kaadu. Sitä paitsi jäljelle jää monta hyvää tuuheatukkaisempaa.

Millaista ohjelmaa on ollut tehdä kaikki nämä vuodet ja miksi ohjelma jää nyt sinun osaltasi historiaan?

– Ohjelman tekeminen on ollut erittäin virkistävää, hauskaa ja noloa, eli kaikkea sitä mitä elämä parhaimmillaan on. Päiväni ovat numeroidut eli haluan keskittyä loppuelämäni kirjoittamaan mitä huvittaa, ilman ainuttakaan aikataulua. Katson, että olen antanut kaikkeni ja lähden hyvillä mielin, tosin haikeana. Työyhteisö on ollut nuorekas, asiaton ja energinen.

Ensimmäisten jaksojen vieraat

Jakso 1: Janne Saarikivi
mtv-palvelussa su 13.2. alkaen
MTV3-kanavalla su 13.2. klo 21

Häh? POH? Kymmenen kautta takana ja vieläkin jatketaan! Kansalaisten huolia jälleen ratkomassa: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana kieltentutkija Janne Saarikivi.

Jakso 2: Fatim Diarra
mtv-palvelussa su 13.2. alkaen
MTV3-kanavalla su 20.2. klo 21

Mieli ja sielu avoinna, mutta katse harittaa mihin sattuu. Mukana: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Fatim Diarra.

Jakso 3: Laura Friman
mtv-palvelussa su 20.2. alkaen
MTV3-kanavalla su 27.2. klo 21

Kedon ja television kauneimmat kukkaset Kari Hotakainen, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Jenni Pääskysaari vievät katsojansa huolien villiin viidakkoon. Vieraana toimittaja Laura Friman.

Jakso 4: Paavo Westerberg
mtv-palvelussa 27.2. alkaen
MTV3-kanavalla su 6.3. klo 21

Tervetuloa ottamaan osaa talkoisiin, joissa haravointi ja haukottelu vuorottelevat! Mukana: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana kirjailija-ohjaaja Paavo Westerberg.

Pitääkö olla huolissaan? su 13.2. klo 21 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Seuraavan viikon jakso julkaistaan mtv-palvelussa ennakkoon. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja