Kari Hietalahti tekee paljastuksen Roban uudesta kaudesta – roolihahmo kärsii ikäkriisistä: "Perhe-elämä on ainoa, mikä menee hyvin"

Kari Hietalahti kertoo, millaisia muutoksia hänen roolihahmonsa kokee Roban uudella kaudella. 

Suosikkisarja Roba tekee paluun muutaman vuoden tauon jälkeen. Sarjaa esitettiin MTV3-kanavalla vuosina 2012–2016. Neljäs tuotantokausi alkaa C Morella 23. toukokuuta.

Uudella kaudella robalaisten elämää päästään seuraamaan neljä vuotta edellisen tuotantokauden tapahtumien jälkeen. Työtahti on vain kiihtynyt, väkivallasta tullut arkipäiväisempää ja rikollisuus on muuttanut muotoaan.

Ylikonstaapeli Arto Mäkelän rooliin palaavan Kari Hietalahden mukaan sarjan uudella kaudella käsitellään teemoja, jotka ovat tosielämässäkin ajankohtaisia. Pinnalla ovat rasismi, vihapuhe, Suomeen rantautuneet kovat huumeet ja laajamittainen asekauppa.

Muutoksia tapahtuu myös Arton omassa elämässä.

– Hänellä on ensimmäistä kertaa ihan selkeästi ikäkriisi. Se näkyy ihan konkreettisesti, Hietalahti kertoo MTV Uutisille.

Hietalahden mukaan Artolla on vaikeuksia esimerkiksi terveyden kanssa ja sosiaalisen median maailmassa toimimisessa.

– Perhe-elämä on ainoa, mikä menee hyvin, Hietalahti naurahtaa.

Uudella kaudella Hietalahden hahmo joutuu juoksemaan paljon, joten hän treenasi juoksemista tavallista enemmän ennen kauden alkua.

– Tämä on hahmolleni fyysisin kausi, Hietahti toteaa.

– Juokseminen varusteet päällä on aika raskasta. Kohtauksia otetaan kuitenkin monta kertaa uudestaan ja juostavat matkat saattavat olla pitkiä.

Roban uudet jaksot C Moressa 23. toukokuuta alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat