Karhu hyökkäsi koiranpennun kimppuun – amerikkalaismies tappeli vastaan

Amerikkalaismies kertoo tavanneensa karhun aivan metsän reunassa ja tapelleensa tätä vastaan.

Mainessa, Yhdysvalloissa asuva Dustin Gray, 29, kertoo tapelleensa karhun kanssa, kun eläin oli hyökännyt hänen koiranpentunsa kimppuun.

Grayn mukaan hän oli pysäyttänyt autonsa tien varteen ja kävellyt reilut 15 metriä metsään pissattaakseen 11 kuukauden ikäistä labradorinnoutajan pentuaan Cloveria. Gray kertoo, että silloin mustakarhu oli hyökännyt koiranpennun kimppuun.

1,95 metriä pitkä Dustin oli lyönyt ja potkinut karhua, kunnes se lakkasi puremasta koiraa. Eläin kaatoi miehen juostessaan pois. Välikohtaus kesti Dustinin mukaan vain noin 30 sekuntia.

Koiralle vakavia haavoja

Dustin sai välikohtauksesta muutamia naarmuja ja mustelmia, mutta koiranpentu Clover kärsi vakavammista pistohaavoista. Koiranpentu sai hoitoa haavoihinsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ehdottomasti se oli viimeinen asia, mitä odotin, nähdä karhu keskellä talvea, Dustin kertoo.

Paikallinen viranomainen selvittää tapausta. Paikalta on löytynyt merkkejä karhusta. Tapausta pidetään varsin harvinaisena, vaikka mustakarhuja on tavattu silloin tällöin alueella.

***

5:06

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.