Kanye West katsoi Broadway-musikaalin sijasta puhelintaan – näyttelijä sivalsi Twitterissä

Kanye West saapui broadway-musikaalin ensi-iltaan yhdessä puolisonsa Kim Kardashianin kanssa. Kehotuksista huolimatta hän päätti katsella esityksen sijaan puhelintaan.

Rap-artisti Kanye West saapui Cher-musikaalin ensi-iltaan puolisonsa Kim Kardashian Westin kanssa. Ennen esityksen alkua katsojia kehotettiin, kuten aina, laittamaan puhelimensa pois. Kanye West ei ilmeisesti joko kuullut kehotusta tai välittänyt, sillä hänen katseensa kohdistui esityksen sijasta puhelimeen.

Musikaalissa näyttelevä Jarrod Spector huomasi tämän, ja otti asian puheeksi Twitter-tilillään esityksen aikana. 

– Hei Kanye West! Mahtavaa, että olet saapunut The Cher Show'hun! Jos nostat katseesi puhelimesta näet, että meillä on esitys menossa. Tämä on ensi-ilta, aika iso asia meille. Kiitoksia paljon, Spector kirjoittaa twiitissään.

Twiitti sai lukuisia tykkäyksiä ja vastauksia, joissa ylistettiin Spectorin tapaa näpäyttää artistia. Lopulta Kanye pahoitteli Twitterissä myös omasta puolestaan.

– Pahoittelut etikettini puutteesta. Kunnioitamme paljon energiaa, jonka olette laittaneet tämän mestariteoksen luomiseen, Kanye vastasi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja