Kantrin nuori kuningatar Taylor Swift hehkui palkintogaalassa

Country-musiikin nuori sanansaattaja Taylor Swift oli kiistattomasti illan kuningatar Academy of Country Music -palkintogaalassa.

Country-musiikin kiistaton nuori lupaus Taylor Swift, 23, hehkui ACM Academy of Country Music Awards -gaalassa huhtikuussa 2013. Kultaisessa ja metallinhohtoisessa Dolce & Gabbanan iltapuvussa edustanut nuori ja vaalea nainen oli kuin country-musiikin kuningatar – ja kiistattomasti yksi illan upeimmista. Musiikkigaalojen vetonaulana toimimisesta onkin tullut yksi nuoren naisen ominaispiirteistä!

Swift nähtiin illan aikana myös esiintymässä. Diivan elkein lavalla näyttäytynyt artisti kilpaili viidessä eri kategoriassa, muttei valitettavasti voittanut tänä vuonna yhtään palkintoa. Aikaisemmin Swift on palkittu muun muassa country-musiikin toisessa suuressa palkintogaalassa, Country Music Association Awards CMA -tapahtumassa kaksi kertaa vuoden esiintyjänä.

Taylor Swiftin ohella gaalassa nähtiin myös hehkuvat tähdet Nicole Kidman, Sheryl Crow, Carrie Underwood, Shania Twain ja .

Lisää Taylor Swiftistä:

2012:


AVA / Jenni Junkala

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja