Taylor Swift yllätti syöpäpotilaan – pyysi treffeille!

Syöpäsairaan Kevin McGuiren sisko aloitti Facebookissa kampanjan saadakseen laulaja Taylor Swiftin veljensä seuralaiseksi koulun tanssiaisiin. Swift yllätti pojan vastaehdotuksella pyytämällä tätä seurakseen musiikkigaalaan.

18-vuotias Kevin McGuire asuu Jerseyssä, Yhdysvalloissa. Kun poika oli 13, hänellä diagnosoitiin leukemia. Vuosien kemoterapian, lääkkeiden, lannepistojen ja luuydinseulontatutkimusten jälkeen hän viimein voitti taistelun syöpää vastaan huhtikuussa 2010. Hoitojen ajan Kevin säilytti myönteisen elämänasenteensa, pelasi koripalloa ja opiskeli. Hän pitää myös paljon laulaja Taylor Swiftistä, 22.

Hiljattain Kevin sairastui uudelleen ja taistelee parhaillaan syöpää vastaan toista kertaa. Pojan isosisko Victoria aloitti kampanjan, jonka tavoitteena oli saada Taylor Swift Kevinin pariksi koulun tanssiaisiin. Hän omisti Facebook-sivun asialleen ja sivulla on tällä hetkellä reippaasti yli 12 000 fania.

Valitettavasti Swift ei ollut tanssiaispäivänä vapaana, mutta hän teki vastaehdotuksen. Kaunotar viestitti Facebook-sivullaan:

– Kevin, olen hyvin pahoillani, mutta en pääse mukaan tanssiaisiisi. Mutta mietin tässä, että American Country Music -gaala on kohta. Olisitko seuralaiseni?

Philadelphia Inquirer -lehden haastattelema Kevin on parhaillaan sairaalassa syöpähoidoissa.

– Totta kai suostuin. ACM-gaala on paljon parempi kuin koulun tanssiaiset, Kevin iloitsi.

Kevin osallistuu gaalaan Swiftin avecina Las Vegasissa 1. huhtikuuta. Kevin on myös hyväksytty useaan suosittuun yliopistoon jatko-opiskelemaan. Entäs opiskelujen jälkeen? Hän haluaa antaa neuvontaa syöpää sairastaville lapsille.


AVA

Lähteet: Bettyconfidential.com, Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja