Kantrilegenda Kenny Rogers on kuollut 81-vuotiaana: "Lauluni kertovat sen, mitä jokainen mies haluaisi sanoa"

1:42
Kantrilegenda Kenny Rogers on kuollut 81-vuotiaana – videolla Rogers jättää jäähyväiset lopettaessaan musiikkiuransa vuonna 2015

Kantrilegenda Kenny Rogers on kuollut 81-vuotiaana. Hän menehtyi omaisten mukaan luonnollisiin syihin perheensä ympäröimänä, BBC kertoo. 

Rogers nousi kantri- ja popmusiikkilistoille useilla hiteillä erityisesti 1970- ja 80-lukujen aikana, ja siitä lähtien hänen käheällä äänellä lauletut balladit ovat hurmanneet ihmisiä.

– Lauluni kertovat sen, mitä jokainen mies haluaisi sanoa, ja mitä jokainen nainen haluaisi kuulla, Rogers itse kuvaili musiikkinsa vetovoimaa.

Rogers on voittanut uransa aikana kolme Grammy-palkintoa ja useita elämäntyöpalkintoja, ja jättänyt pysyvän jälkensä musiikkimaailmaan. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa The Gambler ja Lucille.

Viihteen monitoimimies

Musiikin lisäksi Rogers oli viihdemaailman monitoimimies, ja on esiintynyt lukuisissa tv-elokuvissa ja sarjoissa. 

Rogers ilmoitti eläköityvänsä musiikkiuraltaan vuonna 2015. Rogers oli viisi kertaa naimisissa ja hänellä on viisi lasta.

Texastista kotoisin olevalla Rogersilla on ollut näppinsä pelissä myös pikaruokamaailmassa, sillä hän oli Suomeenkin asti levinneen Kentucky Fried Chicken -pikaruokaketjun toinen perustaja. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.