Mainos

Kansanedustaja Susanna Koski Me Too -kohusta: "Se on vähän mennyt överiksi"

Kansanedustaja Susanna koski kommentoi valtiopäivien avajaisissa pinnalle nousutta häirintäkohua.

Kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koski saapui tiistaina valtiopäivien avajaisten illanviettoon katsomaan oopperaesitystä muiden kutsuvieraiden kanssa.

Itsekin oopperassa nuorena tanssinut Koski kommentoi pinnalla olevaa seksuaalisen häirinnän kohua.

– Pidän kyllä sitä puheenaihetta ihan tärkeänä ja, että ihmiset ottavat eri tahoilta yhteiskunnasta aika rohkeastikin kantaa. Mielestäni, jos ajattelen nuorena naisena sitä, niin mieluummin haluaisin kuulla esimerkkejä siitä, miten tilanteet ovat ratkaistu, eikä vain niin, että on lannistuttu ja hävetty. Se on vähän mennyt överiksi, Koski kommentoi.

Koski toivoisi, että häirintäkohun yhteydessä puhuttaisiin enemmän siitä, miten jokainen pystyisi tahoillaan toimimaan vastaavanlaisessa tilanteessa. Hän on itse pystynyt tuomaan rajat vaikeiden tilanteiden tullessa esiin.

– Olen paljon myös pohtinut sitä, että onko jossain vaiheessa ollut sellainen tilanne, että olisin joutunut häirinnän tai ahdistelun kohteeksi. Toki kiusallisia tilanteita on ja sellaisia, että rajat on ylitetty, mutta kyllä minä aina olen onneksi pärjännyt tähän asti niin, että on voinut asettaa ne rajat. Sillä toisella ihmisellä on ollut myös mahdollisuus pyytää anteeksi ja korjata käytöstään, Koski kuvailee.

1:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.