Kannattaja hyökkäsi ManU-ikonin kimppuun – kollega ryntäsi "purkamaan tilannetta"

Entinen Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Roy Keane ei ole Arsenal-kannattajien suosiossa.

Nykyään jalkapallon asiantuntijatehtävissä toimiva Roy Keane joutui Arsenal-kannattajan hyökkäyksen kohteeksi viikonloppuna, kun Gunners kukisti Unitedin 3–1. Poliisi tutkii tapausta, jossa Arsenal-fanin väitetään puskeneen Keanea päällään.

Tapahtumasta on levinnyt videomateriaalia, jossa Keane ja hänen asiantuntijakollegansa Micah Richards käyvät tiukkaa sanavaihtoa kannattajan kanssa stadionin uumenissa.

Richards ja Keane työskentelevät brittiläisen Sky Sportsin palveluksessa.

– Ymmärtääksemme poliisi tutkii juuri ennen videon kuvaamista tapahtunutta väitettyä kannattajan hyökkäystä. Videomateriaalissa Micah Richards yrittää purkaa tilannetta, Sky Sportsin edustaja kertoi BBC:n mukaan.

Videolla Richards on ahdistanut kannattajan seinää vasten ja Keane on selvästi tuohtuneessa tilassa. Videon jälkeen kannattaja oli paennut paikalta, kertoo the Athletic.

Myös poliisi antoi tilanteesta lausunnon.

– Ketään ei ole pidätetty, ja tutkimukset ovat käynnissä, poliisista kerrotaan.

Roy Keane edusti Manchester Unitedia vuosina 1993-2006, jolloin hän voitti Valioliigan mestaruuden seitsemän kertaa. Keane pääsi myös nostamaan Mestarien liigan pystin vuona 1999.

Arsenal voitti Manchester Unitedin kirjavien vaiheiden jälkeen 3–1. United teki 88. minuutilla maalin, mutta se hylättiin paitsiona VAR-tarkistuksen jälkeen. Arsenal rankaisi lisäajalla, kun Declan Rice pyssytti hieman onnekkaasti pallon United-puolustajan kautta verkkoon. Gabriel Jesus viimeisteli loppunumerot 3–1:een komealla yksilösuorituksella, kun United haki vimmatusti tasoitusta.

Lue myös:

    Uusimmat