Mainos

Kanervan synttärirahojen kohtalo ratkeaa syyskuussa

Konkurssiin menneen Nova Groupin merkittäviä lahjoituksia saatetaan periä takaisin. Nova Kiinteistökehityksen pesänhoitajan Jukka-Pekka Kyläkosken mukaan asia ratkeaa syyskuussa.

Yksi lahjoituksista on Ilkka Kanervan (kok.) syntymäpäiväjuhliin annetut 17 000 euroa.

- 17 000 euron lahja ylittää huomattavuuskriteerin. Kanerva on perustellut asiaa sillä, että lahjasta on saatu vastiketta juhlien muodossa. Mielestäni harvemmin syntymäpäiväjuhliin kuitenkaan myydään pääsylippuja. Vieraat on vieraita ja Kanerva on kyllä hyötynyt juhlista, Kyläkoski sanoo.

Jo viime viikolla uutisoitiin, että Nova Groupin Anna Tapion koululle antamia pesukonelahjoituksia voidaan vaatia palautettaviksi.

Kyläkosken mukaan lahjoitusten osalta odotetaan nyt Nova Groupin kirjapidon ja pesäluettelon erikoistarkastuksen valmistumista.

- Tämän jälkeen pidetään velkojien kokous syyskuun alussa. Silloin lahjoitusten kohtalo ratkeaa. Näissä asioissa se menee vähän niin, että on epäreilua, jos yhtiö ei maksa velkojille rahojaan, mutta samaan aikaan lahjoittaa suuria summia joillekin muille tahoille. Velkojat harvemmin tykkäävät tällaisesta toiminnasta, Kyläkoski summaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.