Kanadalaisfanit kiehuivat katkenneesta mailasta – mailavalmistaja puolustautui ärhäkästi: "Älä syytä meitä!"

Kanadalaisfanit ovat nousseet takajaloilleen, kun Noah Dobsonin maila katkesi kohtalokkaalla tavalla avopaikassa jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisojen puolivälieräottelun jatkoajalla Suomea vastaan.

Jatkoajalla koettiin suurta draamaa, kun Cody Glass tarjoili Dobsonille loistavan poikittaissyötön, ja kanukin edessä häämötti puolityhjä maali. Dobsonin maila kuitenkin katkesi, jaToni Utunen ampui seuranneesta vastahyökkäyksestä Suomen 2–1-voittoon.

Twitter on tulvinut viestejä, joissa on syytetty mailavalmistaja CCM:ää Dobsonin työvälineen katkeamisesta – monet fanit ovat nimittäin luulleet, että Dobsonilla olisi ollut kädessään CCM:n tikku. Todellisuudessa Dobson pelasi Bauerin mailalla. 

CCM on puolustautunut syytöksiltä vastaamalla Twitterissä kymmeniin yksittäisiin viesteihin, joissa miekka on kohdistettu CCM:ää kohtaan.

Osa puolustusviesteistä on sävyltään ärhäköitä. CCM on twiitannut useita kertoja muun muassa, että "se ei ollut meidän mailamme" iskemällä huutomerkin vahvikkeeksi.

– Älä syytä meitä! Se ei ollut meidän mailamme! CCM paaluttaa muun muassa yhdessä twiitissään.

Joissain twiiteissään CCM luonnehtii puolustautumisen yhteydessä myös pelitapahtumia.

– Se ei ollut meidän mailamme, mutta meistä on silti kauheaa nähdä, että noin mahtava peli päättyy tuolla tavalla, CCM muun muassa kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat