Kanadalaiset pannukakut

Julkaistu 03.02.2010 08:56(Päivitetty 11.08.2010 12:39)

Pannukakku on suomalaisille tuttu herkku. Kokeile vaihteeksi valmistaa näppärää jälkiruokaa kanadalaisittain!

Ainekset:

3 munaa

3 rkl fariinisokeria

5 dl vehnäjauhoja

3 tl leivinjauhetta

vajaa 1 tl suolaa

3 dl maitoa

2 dl kermaviiliä tai ranskankermaa

3 rkl sulatettua voita

voita paistamiseen


Vispaa sokeri ja muna vaahdoksi. Sotke mukaan ranskankerma. Sekoita kuiva-aineet keskenään. Lisää munasokeri-vaahtoon vuorotellen kuiva-ainesekoitus, voisula ja neste. Taikinasta tulee melko paksu.

Paista pannukakkuja kuumennetulla pannulla vaaleanruskean värisiksi. Tavoite on, että pannukakut ovat noin sentin paksuisia.

Tarjoa vaahterasiirapin kera. Kokeile myös jäätelöä tai vispattua kermaa.

Tuoreimmat aiheesta

Studio55