Mainos

Kamppailu Diilin voitosta on jo loppusuoralla – tässä ovat finalistit!

1:09

Finaaliin selvisivät Helena ja Olli-Pekka.

Videolla Helenalle selviää, kuka on hänen kanssaan finaalissa.

Diili-ohjelma on edennyt finaalivaiheeseen. Edellisen jakson lopussa selvisi, ketkä kaksi kilpailijaa kohtaavat toisensa finaalissa. 

Työpaikasta Hjallis Harkimon yrityksessä kamppailevat Olli-Pekka Villa ja Helena Kastikainen. Kaksiosaisen finaalin ensimmäinen osa nähdään tänään sunnuntaina.

Olli-Pekka Villa, 31, Lahti


Asiakkuusjohtajana työskentelevän Olli-Pekan työnkuvaan kuuluvat asiakkuuksista vastaaminen, myynnin johtaminen sekä johtoryhmätyöskentely firmassa, jonka pienomistajana hän toimii. Olli-Pekan ammatilliset vahvuudet ovat asiakaskentän hallinta, asiakkuuksien rakentaminen, palvelukonseptointi sekä prosessien kehittäminen. Toistaiseksi suurimpana ammatillisena saavutuksenaan hän pitää yrityksensä kasvattamista nollasta menestyneeksi PK-yritykseksi. Olli-Pekka on harrastanut esports-pelejä aktiivisesti vuodesta 2001 ja pitää vankkaa harrastuneisuuttaan yhtenä menestystekijänä Diilissä.

Helena Kastikainen, 27, Helsinki

Helena työskentelee yrittäjänä sisällöntuotantoon ja digimarkkinointiin erikoistuneessa toimistossaan sekä toimii kansainvälisen suoramyynti- ja verkostomarkkinointitiimin johtajana. Helenan vahvuuksia ovat myynninosaaminen, johtamis- ja kommunikaatiotaidot sekä suurten kokonaisuuksien hahmottaminen. Kiltistä ulkokuorestaan huolimatta Helena osaa myös kapinoida ja haastaa itseään kokeneempia bisneskumppaneita. Nöyrän oppimisasenteen lisäksi hänellä riittää virtaa ja nälkää kohti uusia ammatillisia haasteita. Helena pitää itseään ehdottomasti ”hands on”-ihmisenä, joka mieluummin käy uutterasti työhön kuin tuhlaa aikaansa koulunpenkillä. Tämä asenne on vienyt Helenan aina ison tavaratalon johtajaksi asti.

Diili MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 21.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja