Kammottavassa onnettomuudessa loukkaantunut mies etsii seksiseuraa Tinderissä – latoo faktat pöytään: "Sinä joudut tekemään kaiken työn"

2:38

Amerikkalaismies ei antanut pienen onnettomuuden estää kokeilemasta onneaan naismarkkinoilla.

Yllä olevalla videolla näytetään, millaista olisi, jos Tinder-keskustelut käytäisiin kadulla.

Virginiassa asuva Joe, 27, kertoo Imgur-kuvapalvelussa jääneensä kahden 680-kiloisen heinäpaalin alle. Mies suhtautuu kammottavasta onnettomuudesta huolimatta positiivisesti tulevaisuuteen.

– Minulla on pitkä toipumisprosessi edessä... Ja se tulee olemaan kivulias, mutta se on ok. Koska olen vielä elossa, hengitän, enkä ole enää 1360 heinäkilon alla, joten toivotan kaiken kivun tervetulleeksi. Koska kipu on tunne, tunne, jota minun ei pitäisi enää kokea, mutta koen, koska olen elossa, Joe iloitsee Imgurissa, jossa hänen kertomustaan on luettu jo liki 140 000 kertaa.

Sen sijaan, että mies tosiaan olisi jäänyt vellomaan onnettomuuden jälkiseurauksissa, huumorintajuinen mies päätti kertoa kokemuksestaan avoimesti vielä deittisovellus Tinderissäkin. Joe jakoi kuvakaappauksen profiilistaan muidenkin iloksi.

Selaa kuvia nuolista painamalla. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa sen täältä.

"En halua olla yksi niistä tyypeistä..."

Tinderissä Joe kertoo ammattinsa kohdalla olevansa potilas sairaalassa. Hän myös kertoo onnettomuuden seurauksista ja sen merkityksestä miehen seksielämään.

"Olen Joe, jäin 1360 kilon alle. Lantioni on murtunut, mutta olen silti valmis harrastamaan seksiä. Minulla on kyllä katetri. En halua olla yksi niistä tyypeistä, jotka valehtevat katetri-statuksestaan. Katetri voi olla ongelma, mutta mahtavat mielet tekevät mahtavia asioita. Koska minä olen sängyn omana, sinä joudut tekemään kaiken työn. Luultavasti en saa orgasmia. Tai edes erektiota. Mutta hei, mahtavat mielet. Joka tapauksessa, olen täällä sairaalassa, jos haluat sänkyyn", Joe kirjoittaa houkuttelevassa Tinder-kuvauksessaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja