Kamalinta katsottavaa jouluna: Mies seurasi suorana talossaan hääräävää varasta valvontakameran kautta

Kauheaa joulukatsottavaa: mies katsoi etänä murtoa kotiinsa 1:30
Kalifornialaismies seurasi jouluaattona toiselta puolen maata suorana, kun murtovaras tutki tämän asuntoa.

Kalifornialaismiehen ruudulla pyöri astetta ahdistavampaa katsottavaa jouluaattona, kun kodin valvontakamerassa näkyi murto suorana lähetyksenä.

Kaliforniassa asuva Tyler Luna vietti jouluaattoa isänsä luona toisella puolen Yhdysvaltoja, Mississippissä, kun hänelle tuli illan hämärtyessä ajatus. 

Hän oli ostanut kasvin, jonka pitäisi puhjeta kukkaan jouluna.

Luna istui isänsä talon terassilla ja avasi tietokoneensa katsoakseen kodin valvontakameran kautta, joko kukka olisi näkyvissä.

Ruudulla näkyi jotain aivan muuta. 

Onko varkaita käynyt ennenkin?

Luna näki tuntemattoman miehen käyskentelevän ympäri taloa ja pälyilevän ympärilleen. Huppupäinen mies ei ollut peittänyt kasvojaan, kun tämä huomasi katossa olleen kameran.

Luna oli asentanut valvontakameran taloonsa juuri ennen joulua. Hän kertoo CNN:lle, että luottamus oman talon turvallisuuteen meni kertaheitolla.

– Talossani on tuntematon mies. Onko hän voinut käydä siellä aiemmin? Onko hän voinut käydä siellä minun nukkuessani, enkä ole huomannut mitään?

Varas vei kelloja ja luokkasormuksen

Videon perusteella murtovaras ei kulkenut talon ovista. Luna epäilee miehen kiivenneen sisään toisen kerroksen parvekkeen kautta.

Päästyään kotiinsa takaisin Luna selvitti, mitä varas oli pistänyt taskuihinsa. Matkaan olivat lähteneet rannekellot sekä luokkasormus.

Lähde: CNN.

Lue myös:

    Uusimmat