Kaltoinkohdelluksi koulukodissa joutunut Paris Hilton julkaisi kuvia ikävistä muistoistaan: "Pystyn näkemään kivun silmistäni"

Paris Hilton julkaisi Instagramissa kuvia, jossa hän on juuri päässyt pois traumaattisen kokemuksen kynsistä.

Seurapiirijulkkis Paris Hilton julkaisi 2020 vuonna This is Paris -dokumentin, jossa hän avautui traumaattisista lapsuudenkokemuksistaan. Hilton lähetettiin nuorena Provo Canyon kouluun hänen vanhempiensa toimesta. Dokumentissa Hilton kertoo koulun opettajien ja työntekijöiden pahoinpidelleen henkisesti ja fyysisesti nuoria yrittäessään saada heitä kuriin.

Dokumentissa kuullaan useita nuoria, joilla on ollut samantapaisia kokemuksia koulusta kuin Hiltonilla. Hiltonin dokumentin julkaisemisen jälkeen tapauksia kouluntoimista nousi vielä lisää. Seurapiirijulkkiksena tunnettu nainen on käyttänyt julkisuuttaan hyväksi taistellessaan uhrien tarinoiden puolesta.

Nyt hän julkaisi Instagramissa kuvia, jossa hän on päässyt juuri kotiin sisäoppilaitoksesta. Otoksissa nuorella Hiltonilla on lasittunut katse silmissään.

– Nämä kuvat on otettu ollessani 18-vuotias ja pääsin juuri kotiin kauheasta kokemuksesta, minkä kohtasin ollessani Provo Canyon koulussa. Pystyn näkemään kivun silmistäni. Olin niin traumatisoitunut, että esitin kaiken olevan hyvin. Yritin turruttaa kaikki ikävät muistot.

– Nyt tätä katsoessani, tiedän, että sisäinen teinini olisi niin ylpeä siitä naisesta mikä minusta on tullut. Olen rohkea ja käytän ääntäni tehdäkseni muutosta ja pelastaakseni lapsia, ettei heidän tarvitse kohdata tätä pahoinpitelyä, mitä minä ja monet muut kohtasimme, Hilton kirjoittaa.

Tähti on yrittänyt saada samantapaisia kouluja sulkemaan ovensa.

Lähde: People. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja