Love Island -tähti kertoo seksivideoskandaalin vaikuttaneen terveyteen, tuloihin ja perheeseen: "Häpeä ja hämmennys lamautti minut"

Tosi-tv-tähti Georgia Harrison ja koko hänen perheensä on kärsinyt valtavasti salaa kuvatun seksivideon levittyä kansainvälisesti.

Ison-Britannian Love Island -ohjelmasta tuttu tosi-tv-tähti Georgia Harrison, 28, joutui salakuvatuksi harrastaessaan seksiä toisen tosi-tv-tähti Stephen Bearin, 32, kanssa vuonna 2020.

Bear latasi videon OnlyFans-verkkosivustolle. Bear todettiin aikaisemmin tässä kuussa syylliseksi tirkistelyyn ja yksityisten, seksuaalisten valokuvien ja videoiden levittämiseen. Näin ollen häntä uhkaa vankilatuomio.

Harrison on nyt kommentoinut, ettei Bearin tekojen aiheuttamaa kipua hänen perheelleen voi koskaan peruuttaa.

– Häpeä ja hämmennys lamautti minut, kun video vuoti. Minua käytettiin niin kauhealla tavalla. Se tuhosi itsetuntoni ja kykyni luottaa. Kun tajusin ensimmäisen kerran, että video oli kaikkien nähtävillä, ensimmäinen ajatukseni oli, että miten kerron isälleni, Harrison kertoi ainoassa antamassaan sanomalehtihaastattelussa The Sunille.

Harrison kuvaili tuntemuksiaan siitä, miten noloa on, että hänen isänsä tietää kaikkien ystäviensä tietävän asiasta. Eräs poika lähetti arkaluontoisen videon jopa Harrisonin enolle tietämättä, että he ovat sukua.

– Minulla on nuorempia veljiä ja siskoja, jotka olivat kaikki koulussa siihen aikaan. Heidän on pitänyt tottua siihen, että ihmiset tuovat asian heille esille ja nimittelevät minua. Ihmiset yrittivät lähettää videota heille sosiaalisessa mediassa. Tämä on todella vaikuttanut myös heidän elämäänsä, eikä ainoastaan minun elämäni ole pilalla, Harrison kertoi.

Voimakas stressi vei sairaalaan saakka

Bear on niin ikään nähty tosi-tv-sarjoissa, kuten Ex on the Beach ja Celebrity Big Brother. Harrison ja Bear ovat olleet aiemmin ystäviä, mutta harrastaneet kuitenkin seksiä. Huomattuaan, että Bearilla oli heistä salaa kuvattu video, Harrison pyysi häntä poistamaan videon. Bear ei kuitenkaan tehnyt näin, vaan jakoi videon OnlyFans-sivustolle, josta se alkoi levitä maailmanlaajuisesti. 

Harrison otti yhteyttä poliisiin, jonka jälkeen video saatiin poistettua ja poliisi aloitti tapauksen käsittelyn Bearia vastaan. 

Harrison uskoo, että voimakas stressi sai hänet sairaalaan asti.

– Munasarjassani puhkesi kysta ja se tulehtui. Tämä infektio levisi virtsarakkoon, maksaan ja lantioon, ja äitini pyysi minua menemään sairaalaan. Saapuessani he sanoivat minulle, että jos olisin odottanut vielä yhden yön saadakseni apua, olisin kuollut. Stressi voi aiheuttaa kystien puhkeamisen, ja uskon, että reagoiminen kaikkeen johti siihen, että melkein menetin henkeni, Harrison kertoi.

Harrison kertoo videoskandaalin vaikuttaneen myös hänen töihinsä, sillä monet brändit lopettivat yhteistyön hänen kanssaan, jolloin hänen ansionsa putosivat reilusti. Näin ollen hän muutti takaisin äitinsä luokse. Myös parisuhteiden kanssa on ollut haasteita.

– Minun oli ensimmäisen puolentoista vuoden ajan todella vaikea seurustella ihmisten kanssa, koska oli vaikeaa luottaa kehenkään. Luulin, että ihmiset katsoivat minua ja ajattelin, että olin halpa. En ole voinut käydä omassa asunnossani kahteen vuoteen, Harrison sanoi viitaten siihen, että hänen omistamansa asunto sijaitsee vastapäätä Bearin asuntoa.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja