Kallion kaahailua edelsi joukkotappelu – epäilty kuljettaja poistui tappelun aikana ja palasi takaisin

Kaahari yritti ajaa jalankulkijoiden päälle Kalliossa 0:26

Poliisi on jatkanut eilen Helsingin Kalliossa tapahtuneen kaahailun ja joukkotappelun tutkintaa.

Poliisi sai hälytyksen Pengerkadulle illalla kello 20.20. Ilmoituksen mukaan kadulla oli menossa joukkotappelu.

– Tapahtumapaikalla saatujen tietojen ja myöhempien tutkimusten perusteella on selvinnyt, että paikalla olevan pizzerian edustalla on tapellut useampi henkilö. Tappelussa on käytetty muun muassa lautaa ja rautaputkea, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisilaitokselta.

Tappelun aikana paikalta poistui henkilöauto, joka kuitenkin palasi hetken kuluttua tapahtumapaikalle. Auton kuljettaja törmäsi kahteen pysäköityyn autoon ja ajoi tämän jälkeen jalkakäytävälle.

– Auto oli osunut avoinna olevaan liikkeen oveen, joka oli edelleen osunut autoa väistäneeseen ihmiseen. Loukkaantuneen vammat ovat lievät. Tapahtumaan johtaneita syitä selvitetään edelleen esitutkinnan edetessä, Kruskopf sanoo.

Asian johdosta on otettu kiinni kolme henkilöä, joista yksi on auton kuljettaja. Häntä epäillään törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi tutkii tapausta törkeän pahoinpitelyn yrityksenä, kahtena pahoinpitelynä ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lue myös:

    Uusimmat