Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kalastajan oopperakiusaus 25.1.2000

Julkaistu 28.05.2001 15:41

1 pss perunasipulisekoitusta
(pätkä purjoa)
1/2 rkl öljyä
400 g (ruodotonta, nahatonta)
kirjolohta, lohta tai siikaa
1/2-1 tl suolaa
mustapippuria
runsaasti hienonnettua tilliä
(ruohosipulia, persiljaa)
1-2 munaa (4 munaa)

Huuhdo purjo ja leikkaa se silpuksi. Lirauta pannulle tilkka öljyä ja lisää kuumennetulle pannulle perunasipuli- sekoitus ja purjosilppu. Kypsennä miedohkolla lämmöllä välillä sekoittaen. Voit kypsentää seoksen myös mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa sillä välin kala, ensin viipaleiksi ja ne edelleen suikaleiksi niin että lopputuloksena on parinsentin pituisia ja muutaman millin paksuisia suikaleita. Voit käyttää myös monitoimikonetta, mutta varo ettei kalasta tule liian hienoa. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Vatkaa 1-2 munan rakenne rikki, lisää joukkoon tilli, suolaa ja pippuria sekä perunsasipulisekoitus (vähän jäähtyntyt) ja kala. Sekoita. Muotoile kostutetuin käsin 6-8 pihviä ja paista ne ilman rasvaa 2-3 minuuttia kummaltakin puoleta.

Voit tehdä myös yhden ison kiusauksen. Sen kääntäminen onnistuu parhaiten kantta apuna käyttäen.

Jos haluat, voit paistaa jokaiselle ruokailijalle häränsilmän, munan, lettupannussa pihvin päälle nostettavaksi.

Tarjoa rapean salaatin, etikkapunajuuriviipaleiden, kermaviili- tai jogurttikastiketta ja leivän kera.

Lisää aiheesta:

Sami Sykkö nimeää suomalaisten muotimerkkien helmasynninMarcus, 27, söi neljä pannupihviä lounasbuffetissa – valtava kohuSikke Sumari vinkkaa uskomattoman herkun edellispäivän leivästäMiksi Kela kysyy, mitä tukia hakija on saanut? Kela vastaaHaluatko tehdä järkevän päätöksen? Nuku yön yli!Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mauste
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 12:52
    Muotimaailma

    Sami Sykkö nimeää suomalaisten muotimerkkien helmasynnin

  • 09:34
    Ruoka

    Marcus, 27, söi neljä pannupihviä lounasbuffetissa – valtava kohu

  • 08:19
    Ruoka

    Sikke Sumari vinkkaa uskomattoman herkun edellispäivän leivästä

  • 06:33
    Kela

    Miksi Kela kysyy, mitä tukia hakija on saanut? Kela vastaa

  • Eilen19:15
    Mielenhallinta

    Haluatko tehdä järkevän päätöksen? Nuku yön yli!