Mainos

Kalastaja katosi Parikkalassa – auto löytyi järven pohjasta

63-vuotiaan miehen epäillään ajaneen sulaan ja hukkuneen.

Kalastaja katosi Parikkalassa perjantaina 27. tammikuuta. 63-vuotiaan miehen auto löytyi samana päivänä järven pohjasta Särkisalmen lahdelta, mutta kalastajasta poliisilla ei ole uutta tietoa.

Etelä-Saimaa-lehden mukaan mies oli lähtenyt laskemaan verkkoja autolla. Katoamisesta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen perjantaina noin kello 19, kun kalastajaa ei ollut kuulunut takaisin.

– Häntä etsittiin sukeltamalla viimeksi maanantaina. Nyt etsintöjä ei ole käynnissä, mutta tavoitteena on, että niitä jatketaan taas loppuviikosta, rikoskomisario Jyrki Hänninen Kaakkois-Suomen poliisista kertoo MTV Uutisille.

– Pidämme todennäköisenä, että hän olisi eksynyt sumussa ja ajautunut sulaan. Sitten hänen epäillään hukkuneen, mutta varmuuttahan ei voi vielä tietää, Hänninen jatkaa.

Kalastajan auton nostamisesta Simpelejärvestä ei ole vielä tehty päätöstä, mutta Hännisen mukaan sitä valmistellaan.

– Katsomme, että miten ja millä aikataululla se tapahtuisi.

– Pelastuslaitokselta saimme tiedon, että koska auto on muutaman metrin syvyydessä, niin ei ole vaaraa, että sieltä lähtisi mitään nesteitä liikenteeseen. Siellä syvyydessä on sen verran ulkoista painetta, rikoskomisario sanoo. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.