Kaksosten vuosihoroskooppi 2020

Tänä vuonna joudut näkemään normaalia enemmän vaivaa pysyäksesi kunnossa. Kesällä saat nauttia ihanista hetkistä rakkaasi seurassa.

Rakkaus

Kesällä saat nauttia ihanista hetkistä rakkaasi seurassa. Hänen rinnallaan tunnet itsesi erityiseksi ja rakastetuksi. Alattekin ehkä suunnitella yhteisen kodin hankkimista ja perheen perustamista. Kukapa tietää, vaikka vuoden lopussa perheenlisäyskin jo ilmoittelisi tulostaan.

Sinkkukaksosillakin on vuoden 2020 aikana hyvät mahdollisuudet löytää elämänsä rakkaus. Tunne on niin voimakas, ettet epäile hetkeäkään, ettei kyseessä olisi se oikea. Rakkaus saa sinut suorastaan leijailemaan pilvissä.

Perhe ja ystävät

Perhe-elämä ei ole vuonna 2020 aina kovin auvoista. Raha-asiat stressaavat, ja väärinkäsityksetkin voivat kiristää välejänne. Asioista kannattaa puhua rehellisesti ja avoimesti. Perheeltäsi voit saada niin henkistä kuin rahallistakin tukea. Muista pitää yhteyttä myös ystäviisi. Aina ei tarvita suunniteltuja tapaamisia, vaan pieni viestikin riittää pitämään yhteytenne elossa.

Työ ja ura

Työssä voit kohdata alkuvuonna hieman vastoinkäymisiä. Älä kuitenkaan anna niiden pysäyttää sinua, vaan ota ne haasteena yrittää vielä enemmän. Kevään aikana tilanne kääntyykin jo paremmaksi. Jos nykyinen työsi ei täytä toiveitasi, sinun kannattaa katsella myös ympärillesi. Joku on ehkä etsinyt juuri sinunlaistasi henkilöä ja voi tarjota sinulle töitä.

Työtä ilman olevillakin kaksosilla on onnea matkassa, ja sopiva vakituinen paikka voi hyvinkin osua kohdalle. Jos olet vielä opiskelemassa, sinulle voi tarjoutua työpaikka jo ennen kuin ehdit saada opintosi päätökseen. Tarjous on niin mielenkiintoinen, ettei sitä voi ohittaa.

Raha

Vuosi alkaa rahan kannalta varsin suotuisasti. Vuoden edetessä tulosi voivat kuitenkin pienentyä ja menosi kasvaa, ja niinpä taloudellinen tasapaino on mennyttä. Rahat eivät vain tunnu riittävän.

Voit ehkä joutua jopa lainaamaan rahaa, mutta turvaudu siinä tapauksessa mieluummin läheistesi apuun kuin pikavippeihin. Vuoden loppuun mennessä rahatilanteesi alkaa palautua normaaliksi ja voit ruveta maksamaan lainojasi takaisin.

Opiskelu

Sinun täytyy todella omistautua opinnoillesi, jos haluat saavuttaa tänä vuonna hyviä tuloksia. Alkuvuonna opinnot sujuvatkin varsin hyvin, mutta vuoden edetessä keskittymiskykysi alkaa laskea, kun huomiostasi tulee kilpailemaan monia muitakin mielenkiintoisia asioita.

Hyvinvointi

Tänä vuonna joudut näkemään normaalia enemmän vaivaa pysyäksesi kunnossa. Sinun täytyykin katsoa tarkkaan mitä suuhusi panet ja pitää huolta myös siitä, ettet syö enemmän kuin kulutat. Liiat kalorit kerääntyvät helposti ylimääräisiksi kerroksiksi kehosi ympärille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja