VIDEO: Kaksoset saanut muusikko Erja Lyytinen: Huh, mikä elämänmuutos

Blueskitaristi Erja Lyytinen on totutellut äidin rooliin alkuvuoden ajan. Lyytisen pienet kaksospojat syntyivät tammikuun alussa.

Huomenta Suomen toimittaja Eva Kela kävi haastattelemassa Erja Lyytistä. Ahkera muusikko on juuri aloittamassa kiertuetta. Haastattelussa Lyytinen kuvailikin uuden elämäntilanteen muutoksia.

– Aikamoisessa myllerryksessä on äitiys lähtenyt käyntiin. He ovat vielä niin pieniä, että senkin suhteen ollaan vähän toipilaana. Oli kyllä sellainen elämänmuutos ja kokemus, että huh huh.

Mitä uusi elämäntilanne on opettanut Lyytiselle?

– Vauvat ovat opettaneet kärisvällisyyttä, Tunnemyrsku on ollut valtava. Vauvat ovat myös opettaneet rakkautta. Tunteita ajatellaan usein itsestäänselvinä, mutta sitten kun ne tulevat isosti pintaan niin ne kokevat oikein syvästi, tosi jännää.

Hiljattain uuden The Sky Is Crying -levynsä julkaisseen Erjan kiertue alkaa 25. maaliskuuta Keravalta ja päättyy 26. huhtikuuta Helsingin Finlandia-talolle. Keikoilla kuullaan uuden The Sky Is Crying -levyn tuotantoa, jonka joukosta löytyy muun muassa Erjan itsensä kirjoittamia kappaleita.

Kuuntele haastattelusta muusikon mietteet uuden elämäntilanteen ja kiertueen yhteensovittamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat