Kaksi tuplamaalaajaa ja jatkuvia käänteitä: Manchester City ja Tottenham tarjoavat käsittämätöntä klassikko-ottelua

Manchester City ja Tottenham ovat tarjoamassa jalkapallon Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa todellista viihdeklassikkoa. Pelissä nähtiin avausjakson aikana kummaltakin joukkueelta tuplamaalaaja, ja lukemat ovat nyt isäntäjoukkue Citylle 3–2.

City siirtyi ensin Raheem Sterlingin sijoituksella neljännellä minuutilla 1–0-johtoon. Tottenhamin Son Heung-min vastasi kahdella nopealla osumallaan, mutta Sonin toisen maalin jälkeen räpsähti heti toisessa päässä.

Cityn Bernardo Silva sohi 11. minuutilla pallon Tottenham-laitapakki Danny Rosen jalkojen kautta veräjään ja lukemiksi 2–2. Ottelussa nähtiin samalla nopeimmat neljä osumaa Mestarien liigan historiassa.

21. minuutilla Sterling iski vuorostaan illan toisensa ja vei Cityn 3–2-johtoon. Kevin De Bruyne jakoi tarkan syötön maalin vasemmalle kulmalle, eikä Sterling erehtynyt.

Tottenham voitti avausosaottelun Sonin maalilla kotonaan 1–0. Se on kiinni jatkopaikassa vierasmaalisäännön turvin, kun otteluparin yhteistulos on tällä hetkellä 3–3.

Mestarien liigan ottelut:

Keskiviikko:
Porto – Liverpool klo 21.45 C More Sport 2
Manchester City – Tottenham klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.